in

U SVAĐI S DEČKOM ZBOG BIVŠEG MUŽA?! Toni napravio Dari ljubomornu scenu, ona IZGORJELA – svi bruje o novom haosu

Slatka-Tajna.Eu




Nevolje u raju ili samo još jedan u nizu tračeva?

Iako na društvenim mrežama sve deluje idilično, čini se da u vezi Dare Bubamare i njenog 21 godinu mlađeg dečka Tonija nije sve baš tako sjajno, kako se šuška. Naime, kako piše jedan nedeljnik, trenutno glavni problem jeste Darin odnos s bivšim suprugom Milanom Kesićem.

– Dara i Milan su prijatelji i to niko ne može da poljulja. Idu na ručak bar jednom mesečno, nekad čak i putuju zajedno, a kad razgovaraju telefonom, zvuče kao da se nisu ni razvodili – započinje izvor za magazin i dodaje:

E sad, Toni je u početku prihvatio taj njihov odnos, ali kako se sve više zaljubljuje u Daru, postaje sve ljubomorniji. Nedavno joj je čak prebacio da smanji malo doživljaj s bivšim! Koliko sam shvatila Milan je zvao Daru da joj ispriča nešto što mu se desilo u toku dana, a celom razgovoru prisustvovao je i pevačicin dečko, jer ona od njega baš ništa ne krije. Ipak, to mu nije dovoljno, pa je napravio ljubomornu scenu. Kao razume je kad je Kosta u pitanju i ne smeta mu ako je Milan zove zbog sina, ali joj je naglasio da mu smeta što se čuju i oko drugih stvari. E tada je Dara baš izgorela i rekla mu da od početka zna u kakvom odnosu je sa Milanom, da se njih dvoje ne gledaju na emotivan način i da su izuzetni prijatelji zbog čega je ponosna. Rekla mu je da nema razloga za ljubomoru i da od nje ne može da traži da ona postane zvanična prema bivšem mužu. Čak je htela i da upozna Milana i Tonija, ali se nakon svađe predomislila i smatra da još uvek nije vreme na to. Baš je bila ljuta. On je kasnije pokušao da se izvini i pravdao se da je nešto bio nervozan, ali mu je Dara skrenula pažnju da mora da pazi kako se izražava i ponaša. – zaključuje izvor blizak pevačici.


.

.

.

.

.

pink.rs








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PUFBiH-Rok za otpis zateznih kamata 31. decembar 2020. godine

WHO: S razvojem vakcina svjetlost na kraju tunela sve jača