in

“TREBA DA MISLI SVOJOM GLAVOM!” Marina Tucaković se oglasila nakon što je njen sin nazvao CECU RATNIM HUŠKAČEM! (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Smatra da treba da misli svojom glavom!

Marina Tucaković odlučila je da se oglasi nakon što je nedavno njen sin Milan Laća Radulović pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović, kojoj je ona napisala neke od najvećih hitova, nazvao – ratnim huškačem i istakao da joj je, prema njegovim stavovima, mesto u Hagu.

Sa Cecom sam super i nas dve nismo imale nikakav problem. Ja ne mislim kao moj sin i rekla sam mu da takve stvari ne treba da radi. On je veliki dečko i treba da misli svojom glavom. Jednostavno, ne mogu ja da donosim odluke umesto njega – rekla je Marina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ne znam da li je Ceca zamerila mom sinu to što je rekao za nju, ne bi me začudilo da jeste. Inače sam sa svima u dobrim odnosima, nikoga ne vređam, niti imam potrebu da odgovorim kada mene neko uvredi – dodala je Marina.
Podsetimo, njen sini zazvao je i oprečne reakcije kada su ga na društvenim mrežama upitali da prokomentariše novu pesmu Dina Merlina “Mi”.

a sam više između, pošto gledam sve te ratne huškače koji bi sad tako bespomoćno da se lustriraju, a mesto im je u Holandiji, u gradu iskupljenja. Merlin, Ceca… – napisao je tada Radulović.
Marina, koja se oduvek trudila da sa svojim saradnicima bude u korektnim odnosima, otkrila je i kako se u vreme pandemije snalazi za lekove koji su joj neophodni i koji su veoma skupi.

Snalazim se normalno, niko mi ne pomaže. Čujem se sa ljudima sa estrade, ali mi niko materijalno ne izlazi u susret. Opraštam svima koji me ne zovu. Nikome ništa ne zameram. Sve je to ljudski i sve je to normalno – izjavila je Marina.


.

.

.

.

pink.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Italijanska ekonomija bilježi novi pad

Radončića šokirala Dodikova izjava o trećem entitetu