in

SAŠA POPOVIĆ SPASIO ACU LUKASA OD IZVRŠITELJA UZ SAMO JEDAN USLOV! Sad je sve jasno!

Slatka-Tajna.Eu

Podsjetimo, prije šest godina, dok je još uvijek bio u braku sa Sonjom Vuksanović, Lukas je od Popovića pozajmio pola miliona eura kako bi kupio stan .

Saša Popović spasio je Acu Lukasa i spriječio da mu se zaplene stvari zbog dugova, piše SCANDAL!

Naime, sve stvari koje Lukas ima u svom stanu, kao i sam stan vode se na ime Saše Popovića, tako da izvršitelji nisu imali šta da plijene!

 

Podsjetimo, prije šest godina, dok je još uvijek bio sa Sonjom u braku, Lukas je od Popovića pozajmio pola miliona evra kako bi kupio stan preko puta hotela M u Beogradu. Luksuzni penthaus Lukas je kupio novcem koji mu je Saša pozajmio, a kao garanciju da će mu sve vratiti, čitav stan je uknjižen na ime Saše Popovića uz klauzulu ugovora da će stan sa pripadajućim stvarima preći u Lukasovo vlasništvo onog trenutka kada izmiri sva dugovanja prema Saši. Međutim, to se nikada nije dogodilo!

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iako je trebalo da Popoviću vrati pola miliona za tri godine, Lukas još uvijek duguje oko 120.000 evra. Zbog svega toga i stan i sve u stanu i dalje se vodi na ime Popovića, pa izvršitelji po zakonu nisu mogli ništa da zaplijene iako postoji rješenje za plenidbu. Drugim riječima, Lukas nije vlasnik stana i stvari u istom, tako da oni nisu smijeli ništa da mu oduzmu. Sa druge strane, Saša ima sve regularne papire o vlasništvu, pa će Lukas ostati da živi u istom stanu u kom je i dosad stanovao. Ostaje samo da vidimo da li će se Lukas pojaviti na sudu da svjedoči protiv Popovića, i to po tužbi koju je protiv United Media kompanije i Saše Popovića podnio Saša Mirković.

 

(express/svet-skandal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tegeltija kritikovao OSCE na Twitteru, uslijedio zanimljiv odgovor Sattlera

Stravična nesreća u BiH: Maloljetnici se “passatom” prevrnuli na cesti, poginuo mladić!