in

HALJINE ZA ISTICANJE OBLINA: Lidija Bačić je našla novu profesiju

Slatka-Tajna.Eu

Lidija Bačić je nedavno objavila novi studijski album, dobila ulogu u serijalu skečeva, a sada najavljuje saradnju s modnom dizajnericom. Otkrila je kako će uskoro predstaviti kolekciju haljina za koju kaže da će svaka žena moći nešto pronaći za sebe.

-Ja preferiram da se uvijek istaknu obline, ali je simpatično i lijepo da nešto onako lagano pada, a opet je vidljivo kad je neko zgodan- ispričala je Lidija, koja je ostvarila saradnju s modnom kreatoricom Ivanom Jurić.

-Ja i Ivana se poznajemo dugo, da ja sam kreirala, imala zamisli kako bi trebale izgledati, a Ivana je to lijepo nacrtala, ali zajedno smo donosile odluke o detaljčićima. Haljine će biti za sve žene, bit će uskih modela i za obline, širi modeli, bokovi, za svakoga po nešto, na prvom mjestu ću ih ja nositi- najavljuje pjevačica.Za desetak dana lansirat će prvu kolekciju haljina.

-Pa uvijek sam ja imala stražnjicu. Ali naravno, ja mislim da se i u teretani može to, ali ne baš skroz, ako je nisi imao niti ne možeš‘-ističe Lidija i tvrdi da ne nosi nikakve umetke za stražnjicu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Tportal)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

WHO: S razvojem vakcina svjetlost na kraju tunela sve jača

“Naša zastava je zastava Srbije. Naš grb je grb Srbije!”