in

EDIN EL-ALAMI, BRAT KENANA TAHIROVIĆA: Ne znam hoće li ostati sa Rialdom

Slatka-Tajna.Eu

Edin El Alami, rođeni je brat Kenana Tahirovića, koji važi za najtišu i namjirniju osobu ove sezone „Zaduge“. On govori o tome da li podržava brata, kako mu se čini rijaliti. Edin je prokomentarisao i aktuelnu priču o vezi sa Rialdom Karahasnović, o čemu se u rijalitiju priča svakodnevno.

Opušteniji je

Kako se snalazi Kenan u rijalitiju?

-Po meni se Kenan snalazi mnogo bolje nego što sam mislio da će to biti slučaj jer je do sada svima dao do znanja da uzaludno pokušavaju da ga isprovociraju ili naljute na sve moguće načine. On jednostavno shvata da je sve to igra sa njihove strane i ne nasjeda na to. Mnogo je sada opušteniji nego na samom početku kada je imao problema i htio čak i da napusti sve što prije.

Mnogi tvrde da je previše miran, tih i povučen. Da li je inače takva osoba?

-Da. Kenan je i inače mnogo miran i ne voli da se nadmeće ili nadglasava sa nekim samo da bi došao do riječi. Ne voli taj način komunikacije nego opuštene i smirene konverzacije gdje svako svoje mišljenje normalno iznosi, a ne kroz deranje i svađe.

Misliš li da će se Kenan sukobiti sa nekim od učesnika rijalitija?

-Sad zasad ne vidim nikakav sukob jer on nije neko ko se inače svađa sa ljudima jer je to zaista nepotrebno. Mislim da će on, ako bude uvrijeđen od strane nekoga jednostavno ignorisati tu osobu, i tako im dati do znanja šta misli o njima.

Šta ga može isprovocirati?

-Mislim da ga eventualno nepravda prema drugima može iznervirati iako je inače jako smiren i staložen, te ne nasjeda lako na takve stvari.

Ovih dana se dosta piše i priča o Kenanovoj vezi sa Rialdom Karahasanović. Vjeruješ li u njhovu vezu i kakav je tvoj stav?

-Što se njihove veze tiče, iskreno ne znam šta bi na to rekao, jer je sve ovo i za mene skroz novo. Nije bilo nikakvih pomisli da bi on općenito s nekim unutra mogao završiti u nekoj vezi, tako da ću dopustiti njima da nam pokažu da li mogu ili ne mogu da izgrade neku lijepu zajedničku priču.

Misliš li da veza može opstati i u spoljnom svijetu nakon rijalitija?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Taj dio ću također prepustiti njima da nam to pokažu, jer mislim da je za mene još prerano da dajem ikakve prognoze po tom pitanju.

Ko po tvom mišljenju igra „najprljavije“ rijaliti?

-Po meni su “najprljaviji” Lepi Mića i Vladimir Tomović, iako u njihovu odbranu moram i reći da je sve to samo dio igre, te da je baš to ono za što su oni ustvari tu. Ne gledam na to kao na nešto toliko loše.

Nuspojave

Da li bi ušao u „Zadrugu“?

-Iskreno, ne vidim sebe u Zadruzi jer se ja trenutno bavim jako bitnim poslovnim poduhvatima vani i tome naravno dajem prioritet.

Prija li ti medijska pažnja koja je došla Kenanovim učešćem u rijalitiju?

-Šta da ti kažem. Niti sam neko koje lud za tom nekom medijskom pažnjom, niti mi iskreno, ni na koji način recimo, smeta. Smatram da je to jednostavno jedan sastavni dio, odnosno neka nuspojave na sve što se dešava oko mene i opušteno gledam na to.

Tamara mi daje vjetar u leđa

Ovih dana se piše o tvoj vezi sa Tamarom Dragić. Šta je istina?

-Tamara i ja se poznajemo još od snimanja spota “Srećna žena” Lepe Brene i od tada nikada nismo prestali da se družimo, poštujemo i uzajamno podržavamo. Iznimno je cijenim i volim kao nekoga ko mi neprestano daje vjetar u leđa i ovim putem još se evo i ovako želim javno zahvaliti na svemu tome.

Razgovarala: N.N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Strast za čizmama preko koljena se vratila!

K'O MINUS I PLUS: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do utorka…