in

Dino Memić predstavio novi singl: „Oni ne znaju“ naći će se u centru pažnje svih slušatelja

Slatka-Tajna.Eu

Mladi Mostarac, Dino Memić nakon kraće pauze odlučio je publiku počastiti novim singlom koji nosi naziv „Oni ne znaju“. Svojom novom pjesmo Dino će vam pokazati da je postao ozbiljan i profesionalan muzičar koji zna izabrati dobar hit!

Zahvaljujem se Hayat Produkciji, autorima i ljudima koja je radila na mojoj pjesmi. Potrudili smo se da numera „Oni ne znaju“ bude na nekom ozbiljnom nivou i mogu najaviti da sa odličnom pjesmom najavljujem prvi od tri nova projekta na kojima radim. O tome ćemo u nešto skorijem vremenu. – rekao je Dino Memić.

Tekst za novi Dinin singl pisao je vrhunski muzičar Armin Šaković, a muziku je pisao Amil Lojo. Sve su to još jednom upakovali Arel Češljar i Meho Radoović koji su bili zaduženi za aranžman.

Jedini adekvatan način da se pjesma zaštiti i nađe pravi put do publike jeste da iza nje stane bh. izdavačka kuća. Jedino tako se može unaprijediti rad svih izvođača na istom djelu kroz kolektivne organizacije koje se bave zaštitom autorskih i Sony prava. Hayat Produkcija je podržala i ovaj projekat našeg Dine jer vjerujemo u njega i njegove sposobnosti. Ja mu od srca želim svu sreću i siguran sam da će se publici i ova pjesma svidjeti. – istakao je direktor Hayat Produkcije Ahmed Švrakić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pjesma je dobila i svoj kvlitetan vizuelni identitet zahvaljujući odličnoj ekipi Hayat Produkcije i Aleksandru Zubčeviću.

Kada se na jednom mjestu okupi odlilčna ekipa i vrhunski muzičari dobar proizvod je zagarantovan. Nadam se da će kvalitetu prepoznati i naša publika, jer mi zaista jesmo! – izjavila je Hena Rizvanović, PR manager Hayat Produkcije.

U Dininom novom singlu ispreplitali su se najljepši stihovi i tonovi koji govore o ljubavi. Premijera numere bila je u zabavno muzičkoj emisiji HP Show, a vi je možete poslušati u nastavku.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

APEL ČOVIĆEVOG HNS-a: ‘Međunarodna zajednica ne smije tolerirati kršenje Daytonskog sporazuma na štetu Hrvata’

Dame iz Hurricanea obradile poznatu romsku pjesmu / Bljesak.info