in

Rubljov razbio Thiema, ali se oprostio od Londona / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ruski tenisač Andrej Rubljov kasno se probudio, ali je za oproštaj od ATP finala barem pokazao svoj potencijal.

O je dvoboju trećeg kola “London 2020” skupine ATP finala u Londonu pobijedio Austrijanca Dominica Thiema sa 6:2, 7:5 za sat i 15 minuta igre.

Bio je to dvoboj bez rezultatskog značaja, jer je treći igrač svijeta Thiem je već ranije osigurao polufinale, a Rubljov s dva poraza bio bez šansi za prolaz.

Nadareni 23-godišnji Rus htio je očito svoj debitantski nastup na ATP finalu okončati pobjedom, bio je motiviraniji i agresivniji, pogotovu u prvom setu koji je dobio sa 6:2 za samo 26 minuta igre, ne napravivši nijednu neprisiljenu pogrešku.

U drugom je Rubljov vodio s 4:2, Thiem se vratio, ali je Rus nakraju bio precizniji i s manje pogrešaka, pa iz Londona odlazi sa 130.000 eura i 200 ATP bodova.

Bio je ovo njihov sedmi međusobni sraz i četvrta pobjeda Rubljova.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Thiem će tako nakon pobjeda nad Tsitsipasom i Nadalom ipak s porazom u polufinale, dok će okršaj Rafaela Nadala i Grka Stefanosa Tsitsipasa iznjedriti drugog putnika u polufinale.

Nikola Mektić u polufinalu parova

Hrvatski tenisač Nikola Mektić i Nizozemac Wesley Koolhof nisu uspjeli ostvariti i treću pobjedu u skupini “Mike Bryan” na ATP finalu u Londonu, bolji od njih bili su Poljak Lukasz Kubot i Brazilac Marcelo Melo sa 6-4, 6-7 (2), 10-8.

Mektić i Koolhof su i prije ovoga susreta osigurali prolazak u polufinale s prvog mjesta u skupini, dok su Kubot i Melo izgubili izglede za prolazak dalje.

Mogući suparnici Mektića i Koolhofa u subotnjem polufinalu su i Mate Pavić te Brazilac Bruno Soares, a to će ovisiti o raspletu skupine “Bob Bryan” u petak.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PREMINUO DEKA MILICE PAVLOVIĆ KOJI JU JE ODGAJIO: Pjevačica skrhana bolom! On je bio ZASLUŽAN za sve što je postigla

MOGLA SAM OSTATI INVALID: Maja Bajamić o najgorem periodu života