in

EDIN HADŽIPAŠIĆ SNIMIO DVIJE PJESME: Bez moje Adeline ne bih uspio

Nakon skoro dvije godine pauze, barem što se tiče snimanja novih pjesama, izuzetni pjevač i ujedno uspješni bh. biznismen iz Njemačke, Edin Hadžipašić konačno je ušao u studio i snimio dvije nove pjesme – „Otac“ i „Mia“.

Poznato je već da Edin sve pjesme koje je do sada snimio, većim dijelom sam radio, a tako je i sa ove dvije pjesme. Što se tiče muzičke pratnje radili su vrhunski harmonikaš Elvedin Muhić, gitarista Kemal Kemo Suljagić, bubnjar Nermin Hadžipašić, Edinov rođeni brat, a sve to pod budnim okom Edinovog menadžera Hilme Peljto.

Kompletan materijal sniman je u renomiranom studiju kod vrsnog i cijenjenog u muzičkim krugovima Dzeme Novakovića, koji je vlasnik jednog od najboljih studija u Njemačkoj.

-Sve ovo ne bih uspio da nemam apsolutnu podršku moje porodice, a posebno moje supruge Adeline. Oni mi daju posebnu snagu u svim segmentima moga života, pa tako i u ovom muzičkom dijelu. Ove dvije nove pjesme su baš onako srceparajuće, a prije svega što su posvećene mom rahmetli ocu i mojoj zvijezdi vodilji, mojoj unuci koja se zove Mia. Sve pjesme pišem iz duše, onako kako se osjećam, a i snimam ih isto tako, glasom u čijem se svakom stihu osjeća emocija protkana ljubavlju i poštovanjem – rekao nam je Hadžipašić.

Uskoro će te dvije pjesme biti i ekranizovane, a video spotove će Edin raditi u saradnji sa vrsnim kamermanom i školovanim profesionalcem Sanijem Fejzagićem, Zeničaninom sa adresom stanovanja i rada u Holandiji.

Piše: B. ŠIŠIĆ

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

STIGLI REZULTATI TESTA NA KORONU: Mirko Šarović je…

Smanjenje prodajne cijene prirodnog gasa za distributivne kompanije