in

DOŠLO JE DO PROMJENA NA INSTAGRAMU: Nina Kraljić obrisala sve fotografije sa zaručnikom

Slatka-Tajna.Eu

Pobjednica prve sezone hrvatskog ‘Voicea’ i predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2016. godine nedavno je predstavila svoj novi singl ‘Čuvaj me’ inspirisanu univerzalnom pokretačkom snagom svijeta – ljubavlju, no na njenom Instagram profilu nema više niti jedne fotografije sa zaručnikom, umjetnikom Dorjanom Šlogarom.

Više sam imala privatnih stvari za riješiti jer poslovno mi je epidemiološka situacija samo dala više vremena da se bolje i kvalitetnije usmjerim za dalje. I mogu biti samo zahvalna na tome, a opet i dalje uspijevam nastupati i raditi sinhronizaciju. Ono što me trenutno jako veseli jest činjenica da radim i na otvaranju svoje škole pjevanja koja je specifična i ne bazira se samo na tehničkom dijelu- najavila je Nina Kraljić nedavno.

U martu se kaže zaručila za dečka Dorjana Šlogara, no o vezi nije željela puno govoriti, rekla je samo da je sretna. Želi li svog dragog poštedjeti daljnjeg medijskog ‘pritiska’ ili je njihova ljubav pukla pa je zato obrisala sve fotografije s njim – nije poznato. Nina radi na autorskim materijalima na hrvatskom i na engleskom jeziku, a nedavno je izašao i crtić ‘Over the Moon’ na Netflixu, gdje je posudila glas glavnom liku.

(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRIJATELJI KOJI SU UVIJEK UZ BiH: Ovo je poruka iz Ambasade SAD-a povodom 25 godina od Dejtonskog sporazuma

Poslije skandaloznog snimka na kom šutira psa, oglasila se Sloboda Mićalović: Otpratite me, prije nego što vas BLOKIRAM