in

“Svi su se zagledali u “republiku Sarajevo”, a tamo se vodi bitka ko će prije Čoviću otići u krilo!”

Slatka-Tajna.Eu

Reuf Bajrović, kopredsjedavajući Evropsko-američke alijanse sa sjedištem u Washingtonu, večeras je gostovao u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića. Nastala je žustra rasprava.

“Jesi ti vidio da su F 16 avioni letali iznad Bosne? Šta rade američki avioni iznad Bosne na toj vojnoj vježbi a da na to ne reaguju ni Dodik ni Izetbegović? Kako niko nije primjetio to, upitao je Hadžifejzović.

Reuf Bajrović odgovara: “Zato što su se svi zagledali u “republiku Sarajevo”! Kao da na Kozijoj ćupriji zavrašava BiH.”

Hadžifejzović: “Završava.”

Bajrović: “Boga mi ne završava. Ja sam živio i u Srebrenici i u Bratuncu i u Doboju sam živio, i u Livnu! I svugdje gdje ima Bosne i Hercegovine!”, odgovorio je Bajrović.

“Ideja koju NiP predstavlja je varijacija na temu SDA iz bliske prošlosti kad je SDA imala razumijevanja prema HDZ-u. Drugi najveći pobjednik je Draško Stanivuković! Nametnuo se kao alternativa Dodiku! Dodik će morati krenuti ka centru!

Zbog neregularnosti u izbornom procesu u Srebrenici treba poništiti izbore! Ovo je poluvrijeme u fudbalskoj utakmici! Dio ljudi koji žele promjene lokalizirani u Sarajevu, Banjoj Luci i Bijeljini!U ostatku zemlje nema promjena!

Najveći pobjednik izbora je DEMOKRATIJA u BiH. Najveći gubitnik izbora je MIT O NACIONALIZMU U SARAJEVU! U Sarajevu nema nacionalizma! U BiH je problem u savezništvu Dodika i Čovića! Najvažnija stvar je uzeti im pravosuđe! Tegeltiju koji je Dodikov i koji od VSTV-a pravi privatnu prćiju i Tadićku koja je tužiteljica HDZ-a!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Radončić i DF doživjeli pad zbog koalicije sa SDA! U Sarajevu se vodi bitka ko će prije Čoviću otići u krilo! On drži federalnu Vladu kao nagradu za onog ko mu bude dao Izborni zakon!

Senad: Ko će mu ga dati?

Bajrović: Ja se nadam niko! Najvažnija stvar je da se 2022. Čoviću uzme Dom naroda! Ponuda Čoviću je ako se bira iz Doma naroda da se onda smanje ovlasti Predsjedništva BiH da se pojačaju ovlasti Vijeća ministara, a da Čović pristane da Dom naroda Federacije se svede na nivo Vijeća naroda u RS-u!

Ušli smo u MAP i zato smo imali vojne vježbe sa američkim zrakoplovstvom! VSTV i Granična policija glavni uzroci krize u BiH! Srbija i Hrvatska ratne ciljeve završavaju mirnodopskim sredstvima! Bidenova pobjeda za BiH veliki plus! Bilo bi dobro da Visoki predstavnik bude Britanac ili Amerikanac! Odličan sam s Komšićem! Bakira poznajem površno…Senad: A u njega mu ženu? Reuf: Seku nisam upoznao!

Od Bajdena trebamo da očekujemo mnogo! Dva američka F16 aviona su letjela iznad Bosne, šta to znači nego da smo u NATO MAP-u!”, kazao je Bajrović.

Pogledajte snimak cijelog intervjua koji će vam otvoriti oči.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Srbska Monika Beluči: Ovako izgleda žena Dragana Bjelogrlića sa kojom je 26 godina u braku! NEVIĐENA BOMBA! (FOTO)

Greške u kuhanju: Svako jelo se može poporaviti s ovih 10 trikova