in

Ove subote u HP Show-u: Dobra zabava, odlična ekipa i muzičke premijere

Slatka-Tajna.Eu

Ove subote u zavano-muzičkoj emisiji Hayat Production Show pridružio nam se legendarni muzičar i interpretator narodne muzike i sevdaha, Ferid Avdić. Jedan od najkvalitetnijih vokala na našim prostorima sa dugogodišnjim muzičkim stažom predstavit će publici novu pjesmu na kojoj je radio, a nosi naziv „Da te nije kafano“. Uz Ferida, najljepše stihove zasvirat će Muamer Kebić.

Miljenica publike Nejla Keškić Muzaferija pridružit će se ekipi i razgovarati o numeri kojom se predstavila na Ilidžanskom festivalu, za koju je nedavno pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production publici predstavila i spot.

Ove subote desit će se i dvije premijere mladih muzičara. Jedna od njih je za pjesmu „Oni ne znaju“ Dine Memića koji uvijek zna kako da se nađe u centru pažnje.

Medina Hadžić, pobjednica stručnog žirija na takmičenju HP Song Battle također će se publici predstaviti novom pjesmom. U pitanju je njen prvijenac koji nosi naziv „Deja Vu“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pripremili smo vam lijepo druženje uz ugodnu atmosferu i muziku za svačiji ukus. Pratite nas u subotu, 21.11. od 20:00 h na Hayat TV i putem zvaničnog Facebook profila.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VELJKO JOJ NIJE DOVOLJAN! Seka Aleksić u rukama zgodnog mladića!

Njemačka treba dodatnih 400.000 punionica za električna vozila