in

JANJUŠ PRIZNAO DA I DALJE VOLI MAJU: Njena reakcija šokirala sve!

Marko Janjušević Janjuš je poslije svega priznao da nije rekao da ne voli bivšu ljubavnicu Maju Marinković sa kojoj je imao žestoke sukobe i zbog čijeg odnosa se razveo od supruge.
U Beloj kući je u toku emisija “Pitanja gledalaca”, a jedno od pitanja bilo je za Marka Janjuševića Janjuša.

– Zašto lažeš i sebe i druge da si prestao da voliš Maju? – glasilo je pitanje.

– Ja to nisam rekao ništa, nisam rekao da nikoga ne volim, to nikad nisam rekao – rekao je Janjuš.

– Mislim da jeste rekao, u afektu. Rekao je neke stvari za mene – govorila je Maja.
– Apsolutno se vole. Razumijem da se puno stvari desilo, kada su se vraćali jedno drugom i poslije gluposti koje je ona pravila i on pravio, sve ste prešli jedno drugom. Preko svega si mu, Majo, prešla. Za deset dana ne mogu da se ugase emocije, svi smo gledali kako su se svađali i mirili. Rastao se od supruge jer se zaljubio u Maju. Ona je prešla preko oca, majke, stana. Lagala je da nisu zajedno – dodala je Sandra Rešić.

– Bilo je da sam alkoholičar, ja napolju ne pijem. Popijem dva puta mjesečno, ponekad popijem rakiju, pivo, znate vi šta znači alkoholičar. To me je pogodilo ja sam je pitao: “je l’ ti nije žao to da pričaš” – rekao je Janjuš.

– Da li bi se pomirila sa njim? – pitao je Milan.

– Ja sa njom neću biti više, znam zašto sam to rekao. Ja sam bio ispravan u ovom odnosu, u drugom nisam. Mogu da je volim najviše na svijetu, neću biti sa njom. Ne postoji šansa, samo nek me ne dira. Znam koliko ona mene smatra greškom – rekao je Janjuš.

 

– Mene briga za njegov brak. Ja znam da me voli, peglao je situaciju sa druge strane, a sve vrijeme je bio sa mnom. Ti si čovjek od 35 godina koji je uništio sebi brak, ja sam slobodna djevojka, ti si bolestan, ne možeš da sjediš na dvije stolice. Nemoj da mi dobacuješ i pijan da mi prilaziš – rekla je Maja.

 

 

(Express/Informer.rs)

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TRZAVICE POSTOJE: Indira se sa suprugom svađa samo oko jedne stvari

Konferencija Međunarodne sedmice podizanja svijesti o prevarama u BiH okupila više od 300 učesnika i 900 studenata