in

BEZ DLAKE NA JEZIKU! Sloba Radanović iskreno o Luninoj trudnoći!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Sloba Radanović došao je na zakazan intervju za emisiju “Ekskluzivno” u društvu svoje djevojke Jelene Đuričanin. On je na samom startu razgovora rekao čime ga je ona osvojila, pa istakao da je njihov odnos čist i iskren.

– To mi se dopalo, što nije imala predrasude prema meni, nego je pustila da joj ja pokažem kakav sam. Time me je privukla i baš mi je drago – rekao je Sloba.
– Ona me je osvojila spontanošću, prvenstveno ljepotom. Kada sam je malo bolje upoznao vidio sam da je dobra osoba, da sve radi od srca, da nije folirant. Ko je poznaje, zna koliko je ona dobra osoba i mislim da nikome u životu nije loše pomislila – rekao je pjevač.

Sloba je progovorio i o svojoj bivšoj supruzi Kristini Kiji Kockar koju je prevario u prvoj sezoni rijaliti programa “Zadruga” sa Lunom Đogani. On je rekao i šta uglavnom izjavi novinarima kada ga pitaju za bivšu suprugu.

– Na meni je da kažem da nemam komentar kad me pozovu – izjavio je Sloba.

Njegova nekadašnja djevojka, s kojom je prevario Kiju, Luna Đogani prije nekoliko nedelja objavila je da je u drugom stanju. Sloba je prokomentarisao i tu vijest.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– To se desilo prije tri godine, na meni je da im poželim sve najbolje i da je to dijete živo i zdravo – izjavio je Radanović.

(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Novalić: Podrška zapošljavanju neće izostati

HRT: Covid-19 – najnovije informacije