in

Serija – Vreme zla: POTREBNI STATISTI! – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Mladici od 18 do 27 godina za uloge partizana i četnika, 40 kandidata. Odrasle osobe muškog i ženskog pola od 20 do 60 godina za uloge meštana sela, 20 kandidata.

Snimanja će biti organizovana u periodu od 04. decembra do 06. decembra, u Gornjem Račniku kraj Jagodine.

Dnevnice za običnog statistu su 1.500, a za statistu sa posebnim zadacima 3.000 dinara.

Isplata dnevnica vrši se odmah po završenom danu. Snimajući dan traje oko 10 snimajućih sati, od čega je aktivno samo par sati, a ostalo se svodi na kostim i pripreme.

Takođe, obezbeđen je obrok, kafa i voda.

Ukoliko želite da budete deo ovog velikog projekta, a živite u navedenim mestima ili u njihovoj blizini, svoju prijavu možete poslati na 0641324310 (viber) od 08h do 20h.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, godine starosti,visina, konfekcijski broj odela, broj obuce, broj telefona, mesto prebivališta, i jednu vašu jasnu fotografiju.

O SERIJI “VREME ZLA”:

Serija, koja nastaje u produkciji kompanije Junajtid medija, imaće 15 epizoda, a biće emitovana sledeće godine na televiziji Nova S. Tvorac i izvršni producent serija će, kao i u prvom ostvarenju „Koreni”, biti produkcijska kuća Gorana Šušljika.

GLUME: Goran Bogdan, Nebojša Dugalić, Goran Šušljik, Nada Šargin, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Andrej Šepetovski, Sergej Trifunović, Nataša Ninković, Isidora Simjonović, Boris Isaković, Voja Brajović i Svetozar Cvetković.

 


Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Italija s dva gola otpremila BiH iz elitne skupine / Bljesak.info

Južna Koreja najavljuje kupnju nekretnina u borbi protiv manjka stambenog prostora