in

Cjepivo će se prodavati i na Amazonu?!

Kompanija je u utorak najavila da će početi prodavati lijekove američkim kupcima, što je najbogatiji Zemljan bio nadaleko poznat kao logičan sljedeći korak.

Iznenađujućim potezom u utorak se otvorila internetska apoteka koja je obilježila agresivni prijelaz tehnološkog diva u farmaceutsku industriju usred neusporedive zdravstvene krize. U početku tvrtka planira prodavati uobičajene proizvode poput krema, tableta i drugih lijekova. No, ključna ponuda tek dolazi: Amazon će također ponuditi i isporučiti lijekove na recept prihvatljivim kupcima, poput inzulina koji ima temperaturne zahtjeve (mora ostati hladan), kao i Pfizerovo cjepivo protiv koronavirusa.

Korisnici internetske platforme, koji nemaju regulirano zdravstveno osiguranje, generičke lijekove mogu kupiti s popustom do 80 posto, a brendirane lijekove platit će i do 40 posto manje, priopćila je kompanija.

I upravo tako, Amazon agresivno prelazi u drugu novu industriju, koja je, osim tehnologije, veliki pobjednik ove krize.

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bajević: Nije me stid, pokušali smo, nismo uspjeli

Google Shooter Google Shooter – How To Make Money Online – How To Make Money Online Fast – Easiest Way To Make Money – Google Shooter, Google Snipper Money Making System – Learn How To Make Passive Income From Home