in

ANDREANA ČEKIĆ ZARATILA SA POLA ESTRADE: Kvare joj vezu i uništavaju karijeru

Slatka-Tajna.Eu

Andreana Čekić poznata je po velikim skandalima. Malo pa malo prizna kako sa nekim nije u dobrim odnosima. Posljednja u nizu neprijatnih situacija dogodila se sa pjevačem Radišom Trajkovićem Đanijem i njegovom suprugom Slađanom.

Incidenti

– Prestali smo da se viđamo pretjerano. Voljeli smo se, ali ne znam šta se tu desilo, to biste morali da pitate Slađu i njega, tačnije njegovu ženu. Zahladili su odnosi između nas – kazala je Andreana.

Andreana je između ostalog i u svađi sa Anom Sević, koja je kako ona tvrdi pobacala sve fotografije iz njenog stana.

– Sa Anom Sević se nisam srela nakon incidenta kada je pobacala fotografije sa Markom iz moga stana. Sa Slađom jesam u Hrvatskoj u jednom odmaralištu. Ona se ponašala kao da se ništa nije desilo. Pola sata je provela pričajući s Markom o svemu, kao rod rođeni. Sa mnom je progovorila možda 15 riječi, s njim 515! Meni je to bilo fascinantno u smislu i ona je iz grupe koja podržava priču da ne budem s Markom i onda dođe i šta?! Kao da Marko to ne zna?! Slađana i ja se nismo družile dugo, ali prije toga smo jedno godinu dana počele intenzivnije da se viđamo. Dolazili smo jedni kod drugih. Nije se ona nikad ni miješala mnogo u moje odluke, kao što ni ona to ne dozvoljava. Međutim, tada je očigledno pala pod neki njihov uticaj – kazala je Andreana koja smatra da su joj Slađa Allegro i Ana Sević neprijatelji zbog toga što su joj branili vezu sa sadašnjim partnerom Markom Miloševićem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Osvrnula se i na sukob sa Sašom Lazićem oko pjesme “Cipele”.

Iz revolta

-Saša Lazić je tražio da mu dam sve pare od Jutjub pregleda ili će pokušati da obori pjesmu. Htio je iz revolta i na kvarno da uzme novac od mene, zaboravivši da sam sve ispoštovala što je od mene tražio. Sastaju se moj bivši saradnik i moj bivši muž i kuju plan kako da naprave posao, da uzdignu sebe, a da naprave lošu sliku o meni. Sram me bilo što im nisam dala sve pare od Jutjuba. Dolaze na ideju da zovu novinare da napišu da smo Marko i ja opet u svađi, te da ja želim da se vratim bivšem mužu, da time istovremeno i ciljano započnu promovisanje novog dueta. Dakle, moj bivši muž, materijalista, koji je pljuvao Lazića i Emiru gura novu djevojku da snimi duet sa njim – zaključila je pjevačica.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Radi se na formuli za čuvanje vakcine na sobnoj temperaturi

SIN ZLATE I PEJE RADI ZA 280 EURA Na fakultetu ima desetke, povezivali su ga sa ovom ljepoticom, a evo kako je dobar FRAJER