in

Williamu i Harryju neće biti svejedno kad čuju: Šokantna izjava glumice koja je odigrala lik princeze Diane!

Slatka-Tajna.Eu

Glumica koja je odigrala lik princeze Diane otkrila je što bi napravila da na zabavi sretne prinčeve Williama ili Harryja.

“Ne mogu reći da me nije briga što će oni reći jer bi to bilo ignorantno. Kad bi netko napravio seriju o mojoj baki, koja je umrla prošle godine, meni bi to bilo teško gledati”, rekla je mlada Emma Corrin koja je privukla pozornost javnosti nevjerojatnom sličnošću s princezom Dianom.

Priznala je da bi voljela čuti mišljenje prinčeva o seriji.

“Kad bih ih ikad srela na nekoj zabavi, vjerojatno bih otišla”, dodala je još u intervjuu za GQ.

Ni William ni Harry zasad nisu javno komentirali seriju koja u četvrtoj sezoni prati razdoblje u kojem je njihova majka postala dio britanske kraljevske obitelji. U središtu je odnos Charlesa, kojeg glumi Josh O’Connor, i Diane koju je utjelovila Emma Corrin. Serija prikazuje izvanbračne odnose para, kao i Dianinu borbu protiv poremećaja prehrane. Neke su scene toliko realno prikazane da se na početku epizoda nalazi upozorenje za uznemirujuće scene.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Britanski mediji tvrde da je serija uznemirila neke prijatelje princa Charlesa.

“Ovo je serija i zabava za komercijalne svrhe, ali oni su uzeli stvarne ljude i iskoristili ih. Oni su prolazili kroz vrlo teška vremena prije 25 ili 30 godina, a producenti nisu razmišljali o bilo čijim osjećajima. To nije ispravno ili pošteno, pogotovo kada toliko stvari koje se prikazuju nisu istinite”, kazao je izvor za Daily Mail.

(Express/index)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

‘STANJE POSTAJE IZUZETNO TEŠKO I OZBILJNO’: Nakon današnjeg testiranja obratila se i direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović

100 godina Coca-Cola praznične čarolije