in

Rebel Wilson smršala do neprepoznatljivosti: “Otkrila u čemu je tajna njenog velikog gubitka kilograma”

Slatka-Tajna.Eu

Rebel Wilson za People je otkrila u čemu je tajna njenog velikog gubitka kilograma.

40-godišnja Rebel izgubila je 20 kilograma nakon što je, kako kaže, donijela odluku o promjeni načina života. 2020. godinu naziva svojom godinom zdravlja.

Velik utjecaj na njeno drastično mršavljenje je imao prelazak na prehranu s visokim udjelom proteina, otkrila je za People.

“Prije bih vjerojatno jela oko 3000 kalorija dnevno, a pošto su to uglavnom bili ugljikohidrati svejedno bih bila gladna”, otkrila je. “Zbog toga sam prešla na prehranu s visokim udjelom proteina, što mi je predstavljalo izazov jer nisam baš jela previše mesa inače. Sad jedem ribu, losos, pileća prsa…”, kaže, no napominje da i dalje ima tjedana kad “vara”.

 

“Ne mogu vam svi tjedni biti ‘zdravi’, neke tjedne jednostavno možete otpisati i ništa ne možete napraviti oko toga”, priznaje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Pokušavam postići ravnotežu, ukupnu zdravu ravnotežu. Ništa nije zabranjeno. Nekad ću otići po burger i pomfrit, pojest ću i osjećat ću se dobro”, kaže i dodaje da joj je karantena pomogla da se uspije više usredotočiti na sebe. “Zaista sam to doživjela kao vrijeme da se stvarno dobro odmorim od stresa jer je većina mog stresa povezana s poslom”, kaže.

“Mislim da mi je to općenito usporavanje pomoglo. Emocionalno sam se prejedala. Nisam se dovoljno voljela. A na kraju se sve svodi na ljubav prema samom sebi i samopoštovanje”, zaključila je.

(Express/index)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bosanski KRKANI na bazenu

GLEDALA KAO TELE U ŠARENA VRATA: Lana Jurčević o prvoj ljubavi