in

MARINKO ROKVIĆ IMAO OPERACIJU, A SAD SE OGLASIO NJEGOV SIN: “Ljekari su mu rekli…”

Slatka-Tajna.Eu

Marinko Rokvić prije sedam dana morao je na hitnu operaciju, koju su mu uradili lekari u Kliničkom centru Srbije, a kako nam je otkrio njegov sin Nikola Rokvić, folker je operisao cistu.

Iako je otišao na rutinski pregled, doktori su Marinku poručili da bi trebalo što pre da se podvrgne hirurškoj intervneciji i odmah ga zadržali, te se već njedelju dana oporavlja u bolnici. Njegov sin, ispričao je kako se njegov otac osjeća poslije svega i otkrio kada će napustiti bolničku postelju.

– Tata je operisao cistu. Dobro se oseća, hvala Bogu, oporavak se odvija dobro. Raspoložen je, ali su mu lekari rekli da mora još da ostane u bolnici. Svakako se nadamo da će ubrzo izaći iz bolnice zbog stabilnog zdravstvenog stanja – rekao je mladi Rokvić.

Podsjetimo, u utorak 10. novembra u medijima je odjeknula vijest da je popularni pjevač hitno završio na operacionom stolu, a Nikola je tada potvrdio da se nakon zahvata njegov otac osjeća dobro. Pjevač je otpočetka pandemije provodio vrijeme sa svojom porodicom i pridržavao se svih mjera koje su savjetovane. Prije pregleda koji je obavio, Marinko je vježbao i bio aktivan, što je dokazao i objavljivajući na Instagramu fotografije kako vježba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Srbijadanas)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

LUDA TRKA U NOVOM GRADU Objavljeni su nevjerovatni rezultati

Namirnice koje sprečavaju gljivice