in

OGLASILA SE KĆERKA OSUĐENOG RATNOG ZLOČINCA, FIKRETA ABDIĆA: Babo je…

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2020/11/abdic.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2020/11/abdic.jpg”,”caption”:””,”bg”:”ae9a8d”}]

Nakon glasina da je osuđeni ratni zločinac Fikret Abdić Babo narušenog zdravstvenog stanja prebačen u zagrebačku bolnicu, a zatim da je preminuo, kontaktirali smo njegovu kćerku Edinu koja je demantovala sve te navode.U bh. medijima, ali i na društvenim mrežama protekle noći pojavile su se informacije da je Fikret Abdić doživio srčani udar te da je hospitalizovan u zagrebačkoj bolnici.

Jutros smo kontaktirali Fikretovu kćerku Edinu koja je kazala da je sramota čitati takve informacije koje mogu izazvati veliki problem porodici.

“Bilo bi dobro da političke elite, koje su se udružile u Kladuši, priznaju poraz. Dobio je izbore u Velikoj Kladuši i sve ovo je gnusno. Sramota je što su bosanski mediji, a vi ste jedini pitali člana familije o njegovom stanju, uopće pisali o ovome i ovo je sramota velika. Da sinoć nisam mogla nazvati i provjeriti kako je, ko zna šta bi se dogodilo. Sramota”, kazala je za Klix.ba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na kraju je dodala da je Fikret Abdić na poslu u općini gdje trenutno radi te da je dobrog zdravstvenog stanja kao i sinoć što je bio kada su se pojavile dezinformacije o njegovom zdravstvenom stanju.

loading…


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OD DEPRESIVNE BUCKE DO ZAVODNICE U “ZVEZDAMA GRANDA”: Ivana Bogićević skinula 22 kilograma

Iskoristite Addiko pogodnosti – gotovinski kredit bez troškova obrade do kraja mjeseca / Bljesak.info