in

NIJE SE RAZVELA OD 53 GODINE STARIJEG MUŽA, A HVALI SE NOVIM DEČKOM! To između nas se desilo sasvim SLUČAJNO: Evo šta je sve rekla

Slatka-Tajna.Eu

Milijana Bogdanović ponovo je postala učesnica rijalitija, a priznala je da iako se još nije zvanično razvela od 53 godine starijeg supruga Milojka Božića, našla je novog dečka.

– Dobro je poznato da ja uvek radim ono što volim. Za sada je za moj osmeh na licu zaslužan Miloš. i da ja sam kupila novi auto, ali još uvek nisam u mogućnosti da ga vozim – rekla je Milijana.

– To između nas se desilo sasvim slučajno. Videla sam njegovu fotografiju na Fejsbuku, poslala sam mu poruku i počeli smo da se viđamo. On je bio za to da ne izlazi u javnost, ali ja sam uspela u svom, i izašle su fotografije na portalima – rekla je ona.,

Milijana je otkrila i da sa Milojkom ima zakazano ročište, i istakla da bi volela da se što pre razvede.

– Moji su prihvatili Miloša, mama i sestra mnogo bolje nego otac, ali više me to ne dotiče. Još uvek se Milojko i ja nismo razveli. Ročište je zakazano za 2. decembar, volela bih da se to u što kraćem roku. Milojko je težak na materijalnim stvarima, tako da mu poklanjam sve – objasnila je Bogdanovićeva.


.

.

.

.

Kurir.rs/I.B/Informer

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Messi puca penale, a nevjerovatni robot golman brani

Novi podaci CIK-a: Objavljeni rezultati u Novom Gradu