in

KOLEGE U ŠOKU: Ivan Bekjarev preminuo od posljedica koronavirusa

Slatka-Tajna.Eu

Glumac Ivan Bekjarev preminuo je u 74. godini, a prije samo nekoliko dana oglasio se sa Infektivne klinike gdje je ležao zbog koron virusa.

– Bole me pluća i teško dišem, užasno se osjhećam. Danima sam na Infektivnoj klinici, nisam dobro, ali nadam se da ću uskoro kući – rekao je tada glumac.

-Svemu si me naučio, moj si drugi otac bio. Sećam se kad sam te upoznao dragi profesore, 1999. na Akademiji u petici. Onaj vrisak ti se dopao, sjećam se… A trebalo je da radimo sad i predstavu… Trebalo je. Mnogo sam tužan. Hvala ti za sve, profesore“, napisao je Saša Joksimović. Glumica Gorica Popović takođe se oglasila tužnim povodom.

-U šoku sam zbog Ivana. U februaru smo igrali “Koferče” u Madlenijanumu. Prosto ne mogu da vjerujem, znala sam da nije dobro, strašno mi je žao. Znam ga mnogo godina i često smo nastupali zajedno u nekim programima. Ovo je bila jedina predstava gdje smo zajedno igrali. Strašno mi je žao. Jedan dobar glumac, čovjek prepun energije, prepun glumačkog šarma! Jako mi je žao- rekla je Gorica Popović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Smanjena inflaciona očekivanja uslijed krize uzrokovane pandemijom

Priča se da je doživio srčani udar, sarajevski mediji: Fikret Abdić nije umro!