in

ISMIJAVAJU JE: Suze Jennifer Lopez su lažne!

Slatka-Tajna.Eu

Jennifer Lopez  ima razloga za slavlje. Pjevačica i glumica je na 46. ceremoniji People’s Choice nagrada proglašena ikonom 2020.godine  a nagradu joj je dodijelila publika u online glasanju.Tokom emotivnog govora nije mogla suspregnuti suze.

– Čovječe, 2020. nije bila šala, zar ne? Mislim, prije 2020. bili smo opsesivni oko osvajanja ove nagrade ili nominacija za tu nagradu, ali ova godina nam je pokazala što je važno, a što ne. Pomažimo jedni drugima, volimo se, budimo ljubazni jedni prema drugima – rekla je latino diva.Istaknula je kako joj je bila velika čast nastupiti na Super Bowlu ove godine.

– To je bila velika stvar! Mnogo sam toga vidjela i naučila i još uvijek učim. Kao Latinoamerikanka i kao žena, ponekad moram raditi dvostruko više da bih dobila prilike, ponekad su moji veliki snovi i moje ambicije nervirale ljude oko mene – priznala je pjevačica, a potom zaključila: Tako da sada stojim ovdje, vrlo zahvalna, znajući da istinsko mjerilo mog uspjeha nije u prodanim pločama, već u ljubavi koju osjećam od svih vas. Volim vas tako puno- poručila je. Nije trebalo dugo da se fanovi počnu sprdati na Twitteru kako je Lopez glumila suze.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

VOJNA VJEŽBA ORUŽANIH SNAGA BiH I SAD: Učestvuju i dva F-16 aviona

Bosanka Fatima Kahrimanović izabrana za predsjednicu Savjetodavnog integracionog odbora Rottenburga