in

Iskoristite Addiko pogodnosti – gotovinski kredit bez troškova obrade do kraja mjeseca / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Addiko banke u BiH nude postojećim i novim klijentima pogodnost ugovaranja Addiko Blic gotovinskog kredita bez troškova obrade.

Ovu pogodnost mogu iskoristiti svi oni koji do 30.11.2020 apliciraju za ovaj kredit.

“Svjesni smo da je upravljanje obiteljskim proračunom samo od sebe izazov, te smo klijentima ponudili ovu pogodnost koja će im olakšati upravljanje njihovim financijama. Odobrenje kredita u našoj banci je brzo i jednostavno, uz svega jednu posjetu Banci, a klijenti za kredit mogu aplicirati i putem naše web stranice“, kažu u Odjelu upravljanja prodajom Addiko Bank d.d. Sarajevo.

”Odobrenje Addiko Blic gotovinskih kredita, bez troškova obrade, posebna je Addiko pogodnosti koja će važiti do kraja studenog. Klijenti u Addiko banci mogu aplicirati za iznos kredita do 50.000 KM, na razdoblje otplate do 10 godina. Naša Addiko Mastercard 3u1 kreditna kartica je sjajan alat za upravljanje financijama klijenata Addiko banke, jer je ona istovremeno revolving, charge i kartica na rate, sa mogućnošću odabira načina isplate duga po kartici, prema klijentovoj želji: mjesečno plaćanje u iznosu 5% duga, plaćanje na čak 12 na rata ili beskamatno odgođeno plaćanje i do 45 dana”, ističu u Odjelu upravljanja prodajom u Addiko Bank Banja Luka.

Više informacija o Addiko kreditnoj ponudi, karticama, paketima, kao i ostalim informacija o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banaka u BiH.


Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OGLASILA SE KĆERKA OSUĐENOG RATNOG ZLOČINCA, FIKRETA ABDIĆA: Babo je…

PODJETINJILI: Viki i Taške se zabavljaju na društvenim mrežama