in

SLAĐA ZUBČEVIĆ SVE ODUŠEVILA: Karleuša je pustila suzu

Slatka-Tajna.Eu

Slađa Zubčević je sa šest glasova direktno prošla u peti krug takmičenja i uspjela rasplakati Karelušu. Karleuša ostala bez teksta pred njenim talentom. Čak je zaboravila i na stajling koji bi iskritikovala, a pustila je i suzu

– Taman sam se spremila da te bušim za patike, kikice, stajling i smišljala kako će vrijeđalica da se uključi. I onda si ti pustila čaroban glas i ja sam se rasplakala. Postoji jedan posto ljudi koji mene ne treba da se plaše. Sve što bih rekla pred tvojim talentom pada u vodu – rekla je Jelena.

Slađa komnetariše svoj nastup.

-S obzirom da sam uvijek bila sigurna u sebe kada je pjevanje u pitanju, iskreno očekivala sam dobre komentare ali ne baš ovako dobre. I sama sam bila mnogo iznenađena – kaže Slađa i priča kako se spremala.

-Nisam se spremala za nastup. Rođena sam spremna – a ona je iz Milijevog tima našla novu mentoricu i izabrala Mariju Šerifović.

-Iako je bilo prilično teško izabrati, Marija je za mene nešto posebno u mom životu, mnogo je volim i voljela bih biti bar u pola kao ona i to je prevagnulo pri odabiru. Inače, da nije bila Marija u žiriju, izabrala bih Jelenu Karleušu – kaže Slađa i govori o stajlingu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Nije problem stajlinga, koliko je do mog viška kilograma, svjesna sam svog problema i radim na promjeni. Ostajem dosljedna pandama, miki mausima i tenama, jer to sam ja iako nikad se ne zna, možda se ipak nešto i promijeni – iskrena je Slađa i otkriva zašto se prijavila.

-Imala sam želju da moj lijepi glas čuje žiri pomenutog šoua i širi auditorijum. A Grand je pravo mjesto za to – tvrdi Slađa Zubčević.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zašto trebate izbjegavati citrus u maskama za kožu

Promjena vlasti u Sarajevu i Banjoj Luci