in

Šerif Konjević: Krizu ne osjetim, mada se kolege žale

Slatka-Tajna.Eu

O ovakvim situacijama sam razmišljao prije dvadeset godina. Snimam nove pjesme, da moj sin ima šta slušati kad ja umrem.

Konjević: Zadovoljan sam životom i zdravljem

Pandemija koronavirusa zaustavila je gotovo sve djelatnosti, pa tako i muzička dešavanja. Nema koncerata, pa tako ni prihoda od kojih pjevači i muzičari žive. Dok se mnogi na sav glas žale kako u našoj zemlji tako i u regionu, Šerif Konjević (62) u razgovoru za „Avaz“ kaže da za njega nema krize.

Način rada

– Ja sam, hvala Bogu, dobro. Zadovoljan sam životom, a zdravljem prezadovoljan – rekao je popularni folk pjevač.

Što se koronavirusa tiče ne smatra se stručnim da priča o tome. Živi na relaciji Minhen – Sarajevo, putuje bez ikakvih problema.

– Ponekad nešto i privatno odradim. Ja lično krizu ne osjetim. O ovakvim situacijama sam razmišljao prije dvadeset godina. Imam svoje manire i svoj način rada. Nisam ja pjevač koji je u žiži dešavanja i žiži popularnosti – iskren je Konjević.

Volim pjevati

Smatra da mnogima danas nije lako, ni firmama, a ni mnogim njegovim kolegama. Čuje i on da se žale…

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 Što se tiče muzike, kaže da vrijedno radi u studiju. U martu je objavio pjesmu i spot „Ako je ljubav grijeh“ i dobio veoma pozitivne komentare.

– Snimam i ovih dana neke pjesme, malo nove, a obrađujem i stare. Ne planiram novi album, ali često ću objavljivati singlice i mislim da je to sasvim dovoljno. Ja volim pjevati, a glas me, hvala Bogu, nikada nije služio bolje nego danas. Snimam nove pjesme, da moj sin ima šta slušati kad ja umrem – otkrio je popularni pjevač.

Držim do svojih godina

– Što se tiče mog fizičkog izgleda, držim do svojih godina i mislim da izgledam onako kako mi priliči. Ne mogu mnogo promijeniti, a i ne želim – kaže Konjević.

Izvor: Avaz.ba

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

DODIKA U BEOGRADU RASTAVLJAJU NA PROSTE FAKTORE: ‘Gubitak Banja Luke njegov je lični poraz…’

OVAKVU JE RIJETKO VIĐAMO: Maja Šuput pokazala pravo lice