in

Andreana Čekić ide na vantjelesnu oplodnju?

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Andreana Čekić već dugo uživa u skladnoj vezi sa Markom Miloševićem, a sada njih dvoje imaju veliku želju da se ostvare kao roditelji.
Domaći mediji prenose ona više neće da se beba desi prirodnm putem, pa želi što prije da pokušpa da zatrudni vantjelesno.

Sigurna je da je Marko čovjek njenog života sa kojim želi da osnuje porodicu. Iako je tokom prvog braka imala spontani pobačaj, pjevačica se ne pribojava da opet ostane u drugom stanju, ali kako se posljednjih mjeseci od kako rade na tome ne dešava ništa, ona se ovih dana intezivno raspituje o vantelesnoj oplodnji. Poznajte baš dosta žena koje se prvi put ostale trudne vještačkom oplodnjom, a zatim su drugi put, a zatim su drugi put dobile dijete prirodnim putem – rekao je izvor blizak paru i dodao:

Andrea i Marko baš žele da dobiju zajedničko dijete, jer on ima ćerku iz prvog braka i sada bi volio sa Andreom da dobije sina. Ako se ništa ne promjeni u narednih nekoliko mjeseci, njih dvoje će otići kod najboljeg doktora da zakažu vještačku oplodnju – naveo je izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vremešni avanturista (91) preživio pad paraglajdera u okean

Pandemija ne jenjava, Rusija otvara privremene bolnice