in

JAMI KRIJE ĆERKU KAO ZMIJA NOGE, A ONA JE TOLIKO LIJEPA DA ZASTAJE DAH! Isplivale su fotke mamine LJEPOTICE! (FOTO)

Lea je mlada, lepa devojka koja, kako je i pevačica sam rekla, ne voli da se eksponira u medijima

Malo se zna o privatnom životu folk pevačice Jasne Milenković Jami, a ono što je poznato je da ima ćerku Leu koju je rodila 2001. godine i koju do sada nismo imali priliku da vidimo.

 

Lea je mlada, lepa devojka koja, kako je i pevačica sam rekla, ne voli da se eksponira u medijima, a mnogi komentarišu da je preslikana majka.

Ona nema veze sa medijima i rijalitijima, ona ima svoj život. Ja jesam na estradi i popularna, ali to sve ne uključuje i nju – rekla je Jami ranije i otkrila u kakvu je tinejdžerku izrasla njena mezimica:

– Sve je povukla na mamu, pa i više nego što treba. Pogotovo lepotu. Mnogo sam ponosna na nju. Prelepa je, najbolji đak u školi i to je ono što nju krasi. I treba da uči i dalje, jer kako vreme ide, znanje i obrazovanje će se sve više ceniti, a mama je tu kao vetar u leđa.

Jami je, podsetimo, želela da se uda za Peđu i mislila je da je to ljubav za ceo život, međutim, nedugo nakon njenog porođaja frizer i pevačica su stavili tačku na emotivnu vezu. Pevačica je napravila nakon porođaja diskografsku pauzu od tri godine kako bi se posvetila ćerki.

espreso.rs

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bosanska SELJAČINA vozi ženu na more sa Golf 2

Mir na Sjevernom Kavkazu – Kolumne