in

10 HAKO ŠLJIVAR, NOVI GRANDOV EKSKLUZIVAC: Tešku životnu priču supruge pretočio u pjesmu

Slatka-Tajna.Eu

Sjajni pjevač Hako Šljivar, Grandov ekskluzivac koji je u svojoj karijeri obišao i Nimfa sound i Gold produkciju te iznjedrio mnoge hit kompozicije našao je, čini se, diskografiju u kojoj se osjeća baš onako kako je želio, koja se zapravo brine o svakom detalju njegove karijere.

Poslije mega hita “Nemoguće” koji je snimio u duetu sa Janom i niza rado slušanih pjesama snimio je namjensku numeru “Samo nek si dobro”. Životna priča njegove supruge je teskt pjesme ispod koje se potpisuje Dragan Brajević Braja. Naime, Braja itekako poznaje Hakinu porodicu i potporu kakvu ima od supruge i ona od njega, kroz kakav su trnovit put prolazili odricanja i ulaganja, sve do trenutka njegove popularnosti.

Našao je svoje zavidno mjesto na muzičkoj sceni kako bi rekli zasluženo. Ono što mu je već 20 godina trebalo pripasti konačno je došlo na red. Upornost se ipak nagrađuje. Na pomenutu pjesmu uradio je i spot sa ekipom na čelu sa Dušanom Šljivićem, očekivao je mnogo od ove pjesme koju je donio na emotivan način svojim raskošnim vokalom i čini se da je postigao željeni cilj jer je pjesma za kratko vrijeme postala rado slušana a Grandovi čelnici kažu da očekuju armiju poklonika pomenute pjesme.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dobitnik ‘Ordena izlazećeg sunca’: Vapimo za pomoć sportu

Vatreni poraženi u Švedskoj