in

OGLASILA SE FATALNA CRNA ŽENA KIĆE SLABINCA: Zamolio me da obećam kako ćemo na nebu biti zajedno

Slatka-Tajna.Eu

Beograđanka Mirjana Antonović, koju jeKrunoslav Kićo Slabinac opjevao u svojoj pjesmi ‘Zbog jedne divne crne žene’, oglasila se putem društvenih mreža povodom njegove smrti. Ona se na sudu spori sa Miroslavom Iliće,m i želi da dokaže da je popularni pjevač otac nasljednika Devina.

– Dragi moji prijatelji, javili su mi da je naš Kićo Slabinac preminuo. Danas smo izgubili veliku legendu, prijatelja, voljenu osobu i velikog čovjeka. Par dana prije nego što je trebao u bolnicu, Kićo me zamolio da mu obećam da ćemo na nebu biti zajedno. Obećao mi je da će me nazvati čim otvori oči. Nažalost, to se nije dogodilo, što je bilo veoma zabrinjavajuće. Mnogo će nam svima nedostajati, a posebno meni. Izražavam saučešće njegovoj porodci– napisala je. Kićo je u jednom od intervjua govorio o ljubavi.

– Naša ljubav trajala je 4-5 godina. Bila je to ljubav na daljinu. Ona je bila u Americi, gdje smo se i upoznali kad sam bio na turneji. Satima smo pričali noću kad je telefon bio jeftiniji i letio sam k njoj u Njujork, imao sam apartman za nas dvoje. No nakon nekoliko godina Mirjana me ostavila. Kako je napisala u svojoj knjizi, shvatila je da se iz naše veze neće ništa roditi. Niti je meni bilo ići u Ameriku niti njoj doći ovdje – govorio je Kićo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/24 sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

EIB: Podrška Zapadnom Balkanu u projektima iz Zelene agende EU

GASI INTERNET Ono što je Dodik uradio vjerovatno će se generacijama prepričavati