in

HRT: Koronavirus – najnovije informacije

Slatka-Tajna.Eu

Dva dana zaredom imali smo više od 3000 novozaraženih. Prema jučerašnjim podacima, u Hrvatskoj ih je bilo 3056. Imamo najviše preminulih u jednom danu, čak 43, pa smo već vrlo blizu broju od tisuću ljudi koji su umrli zaraženi koronavirusom – 968. U bolnicama je 1620 oboljelih, na respiratoru njih 179.

➡️ Capak: Jasno smo rekli – nećemo ići na policijski sat
➡️ Brzi antigenski testovi u Zagrebu
➡️ Beroš: Ovako više ne može
➡️ Epidemiologinja Krešić protiv dolazaka građana u Vukovar
➡️ WHO: Cjepivo za covid uspjeh kojim se moraju okoristiti sve zemlje

Izvješća županijskih stožera:

➡️ U posljednja 24 sata na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno je 19 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Dvije osobe su preminule. Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 25  pacijenata oboljelih od koronavirusa, od kojih je njih 3 na respiratoru. U samoizolaciji je 936 osoba.

➡️ U Vukovarsko-srijemskoj županiji je 96 novih pozitivnih osoba na COVID-19. Preminule su 2 osobe. Trenutno je u županiji 60 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti. U samoizolaciji na području županije je 1180 osoba.

➡️ U Brodsko-posavskoj županiji u zadnja 24 sata zabilježeno je 89 novih pozitivnih osoba na virus SARS-CoV-2 (potvrđene PCR uređajem) te 5 vjerojatno pozitivnih osoba (potvrđene antigenskim testiranjem). U novogradiškoj bolnici preminula je jedna muška osoba (1939. godište).

➡️ U Sisačko-moslavačkoj je 61 novooboljela osoba od zarazne bolesti COVID-19.

➡️ Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije objavio je kako je potvrđeno 80 novih slučajeva bolesti COVID-19. Trenutno je aktivan 391 slučaj bolesti COVID-19,  a na bolničkom liječenju nalazi se 36 osoba. Od početka pojave koronavirusa zabilježeno je ukupno 1299 slučajeva bolesti COVID-19.

Vijesti iz Hrvatske vezane uz epidemiju:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na razini Hrvatske još se ne uvode strože mjere, no od danas su nove restrikcije na snazi u dvije županije i jednom gradu. Opširnije

Bjelovar je od danas bez društvenih i javnih okupljanja u zatvorenim prostorima. Na području cijele županije zabranjuju se i posjeti domovima za starije. Ugostiteljski objekti radit će do 22 sata, baš kao i u Međimurskoj županiji. 

Nakon što je Pfizer objavio da je s BioNTechom razvio visokoučinkovito cjepivo protiv koronavirusa, hrvatski znanstvenik s Oxforda Kristijan Ramadan u  Dnevniku HTV-a otkrio da će AstraZeneca uskoro objaviti rezultate testiranja oxfordskog cjepiva. Opširnije

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je epidemiološke preporuke za obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Opširnije

Pandemija bolesti Covid-19 u svijetu:

Južna Koreja zabilježila je u petak 205 novih slučajeva zaraze koronavirusom i time prvi put od rujna prešla dnevi broj od 200 slučajeva, izvijestila je Korejska agencija za prevenciju i kontrolu bolesti. Opširnije


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Mislim da će dobro ‘pritisnuti’ Đokovića”

OVE FOTKE SU DOKAZ SVIH NJENIH OPERACIJA: Procurila fotka Maje Šuput sa početka karijere!