in

ODLUČILA! UDAJE SE RADA MANOJLOVIĆ! Hoće da ispuni očevu najveću želju, NAPUŠTA SVE I IDE SA SVOJIM DRAGIM! (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Pevačica Rada Manojlović uskoro će stati na ludi kamen!

Kako upućeni tvrde, svi iz njene okoline smatraju da je sada pravo vreme za to, te da ne treba više da čeka već da osnuje svoju porodicu i da se skući u Beogradu! Što se kupovine stana tiče Rada bi volela da ostane u istom kraju gde sada živi, jer se već navikla na ljude i smatra da dobar komšiluk ne treba menjati.

– Rada sa sestrom živi već godinama na istoj lokaciji, pa ne treba da čudi što upravo tu želi da kupi stan! Prosto navikle su se na komšije, na ljude kod kojih idu u kupovinu za kuću i nekako se osećaju neopterećeno, mogu da izađu na ulicu, odu do prodavnice bez da budu skroz sređene, prosto mogu da budu prirodne – kaže izvor upućen u život mlade pevačice.

-Njen otac se nada da će se skućiti u Beogradu, jer su kuću u rodnom mestu kompletno sredili i više nemaju šta da rade ni oko kuće, a ni u kući! Ona je svom ocu poklonila i svoj stari automobil kada je kupila novi, pa se može reći da ih je potpuno obezbedila. Njegova najveća želja je da vidi svoju ćerku u beloj venčancici i da mu rodi unuke, kada se to desi niko srećniji od njega neće biti – dodao je izvor.

Rada se često šali na svoj račun, pa je tako i ovog puta na svom Instagram profilu objavila fotografiju, gde je obučena u venčanicu i čeka svog dragog.

– Harise, na tebe je red – poručili su njeni fanovi na crtežu!


.

.

.

.

.

.

espreso.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sporiji oporavak potražnje za naftom u 2021.

Prevara u Jelahu, niko pa čak ni policija ne zna šta se tačno desilo