in

Nastava u HNŽ-u online zbog izbora / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastava u Hercegovačko neretvanskoj županiji od 13. do 17. studenog održavat će se isključivo po online modelu.

Sukladno Aktu Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ od 12. studenog, škole na području HNŽ, u čijim objektima će se održati lokalni izbori dužne su organizirati online model odvijanja nastave.

Navedeno se radi zbog pripremnih aktivnosti i dezinfekcije školskih objekata.

”Isti model primjenit će se u školama na području Grada Mostara od 18. do 22. prosinca u vrijeme održavanja lokalnih izbora”, stoji u dopisu koji je Čapljinski portal dobio od ministra Rašida Hadžovića.

Podsjećamo, u ŽZH nastave u svim osnovnim i srednjim školama na području Županije Zapadnohercegovačke neće biti samo u ponedjeljak, 16. studenoga 2020. godine.

U HBŽ dezinfekcija školskih prostorija vrši će se u ponedjeljak i utorak, 16. i 17. studenoga 2020. godine, te zbog vršenja dezinfekcije, u navedene dane – nastava će se izvoditi na daljinu.

Iz odluke za HNŽ proizilazi da će se nastava u Mostaru održavati u školama jer se u tom gradu ne održavaju izbori koji su zakazani za 20.12.


Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

CIK BiH O TRGOVINI BIRAČKIM ODBORIMA: ‘Zabrinuti smo zbog toga, ali…’

BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA OBJAVILA FOTOGRAFIJU IZ BOLNICE! Oglasila se nakon OPERACIJE, a evo šta joj je Luna Đogani poručila!