in

Majka Tanje Savić iznijela detalje o zetu! Raskrinkala Dušana Jovančevića: Išao je na liječenje, nije znao gdje je kad se napije!

Priča Tanje Savić privukla je veliku pažnju javnosti, a svakim danom dostupno je sve više šokantnih detalja iz njihovog braka. Majka Tanje Savić, je sada iznijela do sada nepoznate detalje.

“Ne pamtim kad sam Dušana vidjela posljednji put. Možda prije Vaskrsa. Tada je trebalo da djeca dođu kod nas, ali je on rekao da imaju temperaturu, a zapravo je stavio toplomjer u vrelu vodu. Tanja to zna jer je toplomjer pokazivao da imaju temperaturu 50, što je nemoguće”, ispričala je ona.

“Dušan je odveo na mučki način djecu. Nismo ni znali. Tanja nikad nije nama htjela ništa da priča, da nam je rekla na vrijeme sve bi bilo drugačije”, započinje priču pjevačicina mama i dodaje:

“On je prvih godinu dana bio kod nas, on se mazao na hljeb. On je samo volio da cuga, a ja sam čula da se dr.girao, išao je na liječenje. Liječenje nije uspjelo, nije se izliječio. Kako djeca mogu kod njega da budu kad je on narkoman, ne znam. Napije se ne zna gdje je, a djeca mala kako će.”

“Kada su otišli Tanja nije dva dana znala gdje su djeca, mislila je da su tu negdje u Srbiji, u Sremsku Mitrovicu.”, rekla je ona u emisiji “Glamur”.

.

.

.

Izvor: Kurir

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pandemija covida-19 poremetila borbu protiv ospica / Bljesak.info

Ekstremistički pokliči sa bh. stadiona