in

Antikviteti zanimljiviji od mečeva Njemačke

Slatka-Tajna.Eu

Interesovanje televizijskih gledalaca u Njemačkoj za utakmice fudbalske reprezentacije i dalje je u padu.

Prijateljski meč protiv Češke, u kojem su Nijemci slavili 1:0, imao je manju gledanost od popularne televizijske emisije o prodaji antikviteta.

Istraživanje gledanosti pokazalo je da je samo 5,42 miliona Nijemaca, odnosno 18,2 odsto, gledalo duel fudbalera Njemačke i Češke na RTL-u, programu za čije gledanje nije potrebna posebna pretplata, prenosi Seebiz.

Prema podacima TV kuća RTL, ARD i ZDF, to je najlošija gledanost za utakmicu njemačke fudbalske reprezentacije koja je igrana u večernjem terminu u posljednjih 20 godina. Istovremeno, popularnu emisiju o prodaji antikviteta “Bares fuer Rares” prosječno je gledalo 5,45 miliona Nijemaca. Njemačka je 2014. osvojila Svjetsko prvenstvo, ali posljednih godina je interes javnosti za fudbalski tim veoma mali, prvenstveno zbog neubjedljivih partija. u Ligi nacija su ove sezone samo jednom slavili, dok su tri puta izvukli remi. Mnogi smatraju da su “panceri” pomal izgubili svoju prepoznatljivost i da bi neke igrače trebali da vrate. Legendarni Lotar Mateus smatra da bi svakako jedan od povratnika trebalo da bude Mario Gece, ali Tomas Miler, Mats Humels i Žerom Boateng.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Najbolji treba da igraju za Njemačku. Ako Lev i njegov tim do marta žele da zabilježe ubjedljivije igre nego u posljednjim mjesecima, moći ćemo opuštenije da dočekamo Evropsko prvenstvo. Ako, pak, ne bude napretka, pa izostanu i rezultati, pritisak će biti mnogo veći i potreba za Milerom, Humelsom i Boatengom neće moći da bude ućutkana”, kaže Mateus.

Da li će interesovanje za mečeve “pancera” porasti imaćemo priliku da vidimo već u subotu kada Njemačka u Ligi nacija igra protiv Ukrajine. Panceri su favoriti u ovoj utakmici, te tako kladionica Mozzart na njihovu pobjedu nudi kvotu 1,35, dok je kvota na pobjedu Ukrajine 8,00. Kvota na ne riješen ishod u kladionici Mozzart iznosi 5,30.

Kladionica Mozzart za Ligu nacija ima bogatu ponudu, a ostatak možete pogledati na OVOM LINKU.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Blistava koža u nekoliko koraka

Potpisan Ugovor o partnerstvu na realizaciji programa podrške preduzetništvu