in

Tanja Savić živi u strahu, stižu joj užasavajuće prijetnje, a evo od koga dolaze!

Pjevačica Tanja Savić i dalje je u agoniji bez izgleda da uskoro vrati djecu, koju je još u aprilu njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju, piše tabloid SVET!

Nakon potresne ispovijesti u emisiji „Magazin In“, u kojoj je priznala da ju je muž tukao, psihički zlostavljao i vređao, pjevačici su poćele da stižu pretnje, a komšije kažu da oko kuće njenih roditelja svake noći prolaze sumnjivi tipovi za koje vjeruju da su Dušanovi mafijaši.

– Tanju zovu sa nepoznatih brojeva telefona, ali ona ne namjerava da odustane od svoje djece.Komšije su pak u strahu jer su odjednom nepoznati tipovi počeli da se šunjaju po selu i oko kuće Savića. To je malo mjesto i svi znaju jedni druge, odmah se primijeti da nešto nije u redu. Sigurni smo da Dušan želi da joj naudi poslije svega što je iznijela u javnost. Njega boli što ona nije poludjela, što nije na lijekovima, što joj nije propala karijera, nego je odlučna da vrati djecu, da se razvede i što je ljudi i dalje vole i traže – priča izvor blizak pjevačici i dodaje:

– Sada je shvatila da i bez njega može sve, iako joj je pričao da ništa ne vrijedi, da je on zaslužan za to što je postala. Kada vam neko svaki dan to priča, počnete i da vjerujete. Udario je u najslabiju tačku, a to su djeca i na taj način pokušao da joj uništi život, ali nije uspio, sada bi vjerovatno da je dokrajči ili da je zaplaši, srećan je samo kad je ona u problemu. Ona je od njega trpjela i fizičko zlostavljanje, zna s kim ima posla i ne može da se osjeća bezbjedno. On jeste u Autraliji, ali ima ovdje svoju ekipu i ljude koji bi sve učini za njega – kaže izvor.

– Nije mi uništio život. Možda je pokušao i želio, i vrlo je moguće da i dalje želi. Sve što radi pokazuje da to zaista želi i da bi tada bio najsrećniji, ali ja prosto sijam. Ne pada mi na pamet da padnem u postelju ili da završim u nekoj ustanovi, daleko bilo. Bilo je dana kad sam bila zatvorena u 4 zida, tužna i uplakana, nisam znala šta da radim. Nastavila sam svojim životom, snimam pjesme, borim se za svoju djecu, borim se za karijeru – rekla je Tanja u emisiji.

Prošle godine pisalo se da se Jovančević lečio od droge na jednoj privatnoj klinici specijalizovanoj za bolesti zavisnosti u Beogradu, a Tanja je sada to na neki način potvrdila.

– Nisam više mogla da trpim čovjeka od 40 godina koji koristi te supstance. Sakrila sam pasoše od djece, ali on ih je ipak našao i odveo, govorio im je: ‘Majka je uzela pasoše, ona hoće da vi umijete od korone ovdje u Srbiji’, i onda su djeca počela zajedno da me pjesniče da vratim pasoše i govore da me mrze. Bilo je mnogo manipulacije. Ja sam mu jednog dana napisala da bi trebalo da ide kod psihologa, a on je meni odgovorio: ‘Kada dođeš po njih biće ti tri života kasno’. Odgovorila sam mu: ‘Crko dabogda’, a on je rekao da će sve te poruke dati djeci da čitaju.

Tanja je potom ispričala i da njen suprug Dušan manipuliše sinovima i da su joj jednom, tokom telefonskog razgovora, deca rekla: „Tata će da dobije rak zbog tebe, on će da umre zbog tebe“.

– Uspeo je i od porodice da me odvoji. Rekao mi je da rođena sestra pravi loš uticaj na mene, a moja sestra je anđeo, roditelji žele samo moje pare, to je govorio, a u stvari je govorio o sebi. Dušan je veoma agresivan, doživjela sam od njega psihičko, verbalno i fizičko nasilje. Kontolisao me je, maltretirao i vrijeđao! Bile su mi potrebne godine da uvidim da sa njim nešto nije u redu, da manipuliše mnome, djecom, situacijama, pravio me je ludom – priznala je Tanja.

Podsjetimo, Tanja je godinala ćutala o torturi kroz koju je prolazila što su i mnogi od njenih kolega nagađali. Kap koja je prelila čašu je bilo oduzimanje djece od strane njenog muža.

(Express/svet)

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Velika šansa, moramo da odigramo dobro protiv Srbije i pobijedićemo”

STIŽE JOŠ JEDNA RIJALITI BEBA? Nataša Radan trudna sa Anđelom!