in

SPONZOR MAJE MARINKOVIĆ OTVORENO O NJENIM OPERACIJAMA: “Ja sam Maji platio grudi, tetovaže, ja sam platio usne…&#8

Slatka-Tajna.Eu

 

Maja Marinković mnoge je iznenadila kada je ponovo ušla u Belu kuću, potpuno transformisana. Svi su primijetili da je išla pod nož, a dok se pojedinima transformacija atraktivne zadrugarke dopala, drugi komentarišu da je pretjerala.

Sada se oglasio Majin otac Radomir Taki Marinković koji je vrlo otvoreno i bez ustezanja komentarisao ćerkine plastične operacije i estetske korekcije, a priznao je čak i šta je on finansirao.

– Svi bi to uradili da imaju pare. To košta. Pa i ja sam stavio vještačke zube. Vidim danas svi istetovirani pod stare dane. Svi koji to nešto osuđuju su lažni moralisti, svako bi to uradio da može. Svako bi da se istakne, da lijepo izgleda, ali za sve to je potreban novac – počinje priču Taki za “Pink” i dodaje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ja sam Maji platio grudi, tetovaže, ja sam platio usne. Maja je sada sama isfinansirala nos. Ona sada sama zarađuje. Maja je imala sve zdrave zube, stavila je ”porculance” da to ljepše izgleda. Ljepota košta. Koliko je samo para ona unijela tamo u ”Zadrugu” sada u haljinama, garderobi. Samo onaj njen kombinezon što je nosila na ulasku košta najmanje 500 evra. I svi su pali u nesvijest kad su je vidjeli. Ja sam joj rekao da je to malo previše golišavo… Dobro, ona je sada stvarno sredila liniju. Mi izađemo u restoran, ona pojede dva, tri parčeta samo. Ja pojedem ostalo, zato sam se i ugojio.

(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Porsche predstavio novu Porsche Panameru

Šok u Istanbulu: Domagoj Vida zaražen igrao protiv Turske! / Bljesak.info