in

Luka Milivojević pozitivan na virus korona – Virus korona

Slatka-Tajna.Eu

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Milivojević pozitivan je na virus korona, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

On neće biti u konkurenciji za utakmicu protiv Škotske u baražu za EURO, kao ni za mečeve protiv Mađarske i Rusije u Ligi nacija.

“Poslije redovnog testiranja obavljenog u ponedjeljak po dolasku reprezentativaca u SC FS Srbije u Staroj Pazovi utvrđeno je da je kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević pozitivan na virus COVID-19. U skladu s medicinskim propisima i protokolima UEFA, Milivojević je odmah po dobijanju rezultata napustio sportski centar i boravak u Srbiji nastavio je u kućnoj izolaciji”, navode iz FSS.

Dan kasnije je uradio još jedan kontrolni test, koji je takođe pokazao da je pozitivan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Boravak u Srbiji provešće u skladu s važećim zakonima Vlade Republike Srbije, koji se odnose na epidemiju virusa COVID-19.

“Svi igrači i stručni štab A tima su na dalje obavljenim testiranjima dobili negativne rezultate, tako da su preostali reprezentativci na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za večerašnju utakmicu protiv Škotske”, poručuju iz FSS.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

More than 1,700 new coronavirus cases and 49 COVID-19 fatalities in Bosnia

Diaspora Online Check-In 05.11.2020. – Interaktivni portal za Dijasporu iz BiH