in

Lukas poručuje da Tigru nikada neće vratiti pare, biznismen uzvraća: Savjetujem da ne odugovlači sa vraćanjem duga!

Slatka-Tajna.Eu

Slavni folker Aca Lukas je doživio veliku neprijatnost kada su na vrata njegovog stana na Voždovcu pokucali izvršitelji kako bi zaplijenili imovinu. Lukasu je čak i pozlilo, te je reagovala hitna pomoć.

Lukas, kako navode mediji, ima dugovanja prema kontroverznom biznismenu Dejanu Popoviću Tigru, a sada se oglasio i Tigar i progovorio o ovoj temi.

– Da, u toku je zakonsko sudsko izvršenje, radi se o sumi od oko 130.000 eura. Kompletan postupak izvršenja se vodi po zakonu na osnovu pravosnažne sudske presude Višeg suda u Beogradu. Lukas je aktivno učestvovao u tom postupku i iskoristio sva pravna sredstva i žalbe. Tako da je bespredmetno pričati o prirodi i osnovi duga – rekao je Tigar.

– Ja sam se njim poznavao, uzeo sam 40.000 eura od njega, jer sam kockao i sada mogu da kažem uzeo sam na kamatu. Za 10 mjeseci sam mu vratio 80.000 eura. Otišli smo u sud, ali smo napisali smo da sam uzeo 80.000 i da ću vratiti taj iznos uz kamatu. Ja sam vratio pare, mi smo čak bili u dobrim odnosima, ali poslije 2, 3 godina su odnosi zahladnili i ja sam iz novina saznao da me tužio za 80.000 eura jer je taj papir ostao kod njega, ja ga nisam uzeo. Doveo je čak “svjedoka” da kaže da ja nisam vratio pare – rekao je pjevač u emisiji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Lukas je naveo da pare neće dati Tigru, pa je obrazložio i zašto.

– Ja te pare neću dati jer sam ih već dao! Cijeli život sam imao dugove i vraćao, evo nek kažu svi da li ima nekog da mu nisam vratio – njemu neću vratiti pa makar me ub.li! Imam svjedoke, tražiću ponavljanje procesa – naveo je Lukas.

Na pitanje da li će komentarisati Lukasove tvrdnje kako ga je prevario, Tigar je poručio:

– Ne, mogu samo da ga posavjetujem da ne odugovlači sa vraćanjem duga jer su zakonske-sudske kamate na taj iznos velike – zaključuje Dejan Popović.


.

.

.

.

.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SMIJEŠNO ZORAN MILANOVIC o BiH Srbiji

MIP odbio skinuti imunitet Bernardiću