in

DUNJA ILIĆ ODLUČNA! “Ja sam sa opijanjem, ubijanjem i drogiranjem završila”

Slatka-Tajna.Eu

Kontroverzna pjevačica Dunja Ilić, koja je poznatija po skandalima koje je pravila, nego po pjesmama koje je otpjevala, oglasila se na društvenim mrežama poslije velike pauze.

Ona se obratila svojim pratiocima i objasnila im da polako izlazi iz depresije u koju je zapala, kao i da je sa svim lošim potezima u svom životu završila.

Ćao mili, red je da se oglasim. Držim se i radim. Jurim kesten boju kose, a pala je i nova tetovažica. Nisam još uvijek za druženja i priče, ali eto imala sam potrebu da dam do znanja da sam malo bolje. J*bena je stvar depresija, a još j*benije kad neko otvoreno prizna i na to mu se rovitom nakači da će opet da se ubija, drogira, opija itd. Ja sam sa opijanjima, ubijanjima i drogiranjama završila. A to što sam zapala u depresiju je sticaj životnih okolnosti o kojima ne bih da drobim. Moja depresija je blaga i j*bena. Mogu misliti kako je ljudima koji se bore sa jakom depresijom. Ne sprdajte nikog, ne dirajte čovjeka dok mu je loše kao p*čke i ne igrajte se sa takvim stanjima kod ljudi. Srbija treba mnogo da poradi na edukaciji po pitanju mentalnog zdravlja i shvati da je mentalni poremećaj, pa bila to i mnogima “bolest dosade”, OZBILJNA STVAR! Edukovati se i izgraditi razumjevanje i toleranciju, a ne suditi, ismejavati i napadati. Odoh opet odavde, pa se nadam da cu uskoro imati volje za češće objave. Volim vas sve i želim vam divan dan – napisala je Dunja uz fotografiju nove tetovaže.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/pink)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Policija traga za bahatim vozačem

Holivudski dječak postao djevojčica: Tata – poznati preljubnik najveća mu je podrška