in

Dara predstavila svog mladog dečka porodici: Pjevačica upoznala sina Kostu sa Tonijem!

Dara Bubamara uživa u romansi sa dvije decenije mlađim partnerom Tonijem, a koliko je zaljubljena u svog izabranika, govori činjenica da ga je upoznala sa sinom Kostom, saznaje „Alo!“.

Kako tvrdi naš izvor blizak pjevačici, Dara je dugo razmišljala o tom koraku, ali je prevagnula njena želja da se dva najvažnija muškarca u njenom životu upoznaju.

– Iako golupčići uživaju u ljubavi, kod Tonija se povremeno javi sumnja da je mnogo posvećeniji Dari nego ona njemu, što joj je u nekoliko navrata zamjerio. Objasnila mu je da je oprezna zbog neuspješnih veza i da je i te kako zaljubljena. Ipak, poslije više od pola godine veze, shvatila je da je vrijeme da mu bar na neki način pokaže koliko ga cijeni i poštuje, a nema boljeg načina nego da ga upozna sa sinom, koji je njena najveća ljubav – ističe izvor i otkriva da se Darinom nasljedniku iznenađujuće dopao mamin izbor.

– Budući da je Kosta vrlo zreo i pametan dječak, Dara je strahovala šta će reći o njenom partneru. Oduvijek su imali otvoren odnos i pričali o svemu, pa ne čudi što je imala tremu i što se plašila da li će se Toni dopasti Kosti. Ipak, susret njih dvojice organizovan u jednom restoranu u Novom Sadu prošao je fenomenalno. Dječak nije mogao da skine pogled sa Tonijevih tetovaža, a dopalo mu se što je poput njegove mame zaljubljenik u skupocjene automobile. Upoznavanje je prošlo tako da je Dara bila višak, a njeni momci nisu mogli da se zaustave u priči. Počev od škole, automobila, značenja tetovaža koje Toni ima, djevojčicama koje se Kosti dopadaju, ma o svemu. Pao joj je kamen sa srca jer se tome nije nadala – priča izvor i navodi da Dara ne bi ostala u vezi da se Kosti nije dopao mlađani biznismen.

– Dara djeluje dosta opušteno i neozbiljno, ali to prestaje kada je riječ o Kosti. On joj je glavna smjernica za sve što radi u životu. Da joj je rekao nešto loše za Tonija, Dara bi raskinula tu vezu. Upravo zbog toga je toliko srećna što su se zgotivili na prvu loptu, pa će se i njena veza mnogo brže i ljepše razvijati. Prijatelji je zezaju da su Toni i Kosta tu negdje po godinama, pa će uskoro zajedno juriti djevojke, a ona će sjediti kod kuće – zaključuje izvor „Alo!“.


.

.

.

.

ekskluziva.ba

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mojih 10: Neponovljiva Kaliopi

SAD namjerava uvesti dodatne sankcije za Sjeverni tok 2