in

CuteCute

Evo šta je Grand produkcija uradila usred skandala sa Urošem Živkovićem i pjesmom “Ne volim te Alija”!

Slatka-Tajna.Eu

Uroš Živković je na svom nastupu pjevao nacionalističku pjesmu “Ne volim te Alija”, što je izazvalo burne reakcije u BiH. On se poslije “pravdao” kako je to uradio jer mu je bilo plaćeno, te jasno stavio do znanja da se ne kaje zbog toga.

O skandalu Uroša Živkovića se ne prestaje pričati. Barem ne u BiH, jer mediji u Srbiji ćute, što nije bio takav slučaj kada je Jadranka Barjaktarović otpjevala “Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije”.

Mlađahni Živković, pulen Granda je pjevanjem pjesme “Ne volim te Alija” sebi zatvorio vrata kada su nastupi u BiH u pitanju, a evo kako na sve reaguje Grand produkcija, matična kuća i mjesto gdje se on predstavio javnosti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Za Uroša Živkovića se pročulo kroz popularno muzičko takmičenje “Zvezde Granda”. Grand se svakako ponosio jer u svom jatu ima mladog i talentovanog narodnjaka, međutim, na njegov najnoviji čin su zasad “nijemi”.

Naime, ekipa Ekskluziva.ba portala je poslala upit Grand produkciji da prokomentarišu aktuelni skandal Uroša Živkovića, ali do objave ovog članka odgovor nije stigao. I dok su na pjevanje nacionalističke pjesme “zažmurili” i ne oglašavaju se, Grand je danas pohvalio novu Urošovu pjesmu “Lazarica”, koja je inspirisana Kosovskim bojem.




.
.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Imao sam mogućnost da odem u Bajern ili Inter

Ambasada SAD u BiH oglasila se nakon pobjede Joe Bidena u Americi: Ovo su njihove poruke