in

Iz Nevade stižu najgore moguće vijesti za Donalda Trumpa

Slatka-Tajna.Eu

Registrator glasača u okrugu Clark u saveznoj državi Nevadi Joe Gloria rekao je da se nada da će se “veći dio” glasova u tom okrugu koji se tek trebaju prebrojati obraditi do subote ili nedjelje.

Gloria je rekao da se u tom okrugu treba obraditi nešto više od 63.000 glasova, a The Guardian piše da se očekuje da će većina njih otići Bidenu.

Urednik portala Nevada Independent Jon Ralston tvrdi da on ne vidi kako bi Trump mogao pobijediti u Nevadi. “Biden u Nevadi trenutno vodi za 11.400 glasova. Demokrati će osvojiti glasove koji su stigli u srijedu i na dan izbora. Njih ima 63.000. Ostaje još 60 hiljada provizornih koje će Republikanci i Demokrati podijeliti među sobom. Ne vidim kako Trump tu može pobijediti”, napisao je Ralston na Twitteru.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Fox News piše da je državna sekretarica savezne države Nevade Barbara Cegavske rekla da će se brojevi glasova koje su Trump i Biden dobili u toj državi ažurirati u petak ujutro po lokalnom vremenu. Biden u toj državi vodi za nešto više od 11 hiljada glasova.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ŠOK ISPOVIJEST ACE LUKASA: Tigar je plaćao da me tuku MOTKAMA zbog 80.000 €! Ako izvršitelji opet dođu na vrata, SKOČIĆU SA TERASE!

Napokon se zna koji se simptom pojavljuje prije temperature