in

IVAN RAJIĆ U “ZVEZDAMA GRANDA”: Biser iz Kiseljaka

Slatka-Tajna.Eu

Ivan Rajić iz Kiseljaka je prošao u četvrti krug Zvezda Granda nakon prvog nastupa.

-Ja nikada nisam vidjela da neko ima ovoliko želje, emocije i da se ovoliko trudi. Tvoj osjećaj kad gdje kako sa 17 godina ti si biser. Ako Mili bude pametan ovo će biti ogromna zvijezda! Ovakvu emociju i energiju i nastup, nisam osetila. Potpuno čudno – rekla je Jelena Karleuša, koja je zbog njega izašla na scenu.

Ivan komentira svoj anstup

-Zbog užurbanog tijeka natjecanja spremao sam se veoma kratko. Od Jelene sam očekivao pozitivne komentare, ali nisam očekivao ovoliku podršku s njene strane. Njen komentar je bio da se nada da ovo nije bio nastup za jednu večer, a ja vam mogu sa sigurnošću reći da tek od mene možete očekivati ono što ja jesam – kaže Ivan koji je u timu Aleksandra Milića Milija.

-O svom mentoru mogu reći samo najbolje, iako spriječeni situacijom korona virusa, ne samo kod nas već u cijelom svijetu, on je pronašao način da se čujemo i vidimo, makar to bilo preko interneta te mi je dao par savjeta koje sam uspješno iskoristio u svom nastupu – iskren je Ivan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










On nestrpljivo čeka naredni nastup.

-Kao što sam rekao, najbolje tek dolazi i zato se jedva čekam vratiti na scenu Zvezda Granda – kaže Ivan Rajić.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ĐOLE ĐOGANI UDARIO PO ZVEZDAMA GRANDA: Nikada nisu bili takmičenje pjevača, već RIJALITI ŽIRIJA! A onda spomenuo i Luninu TRUDNOĆU!

HRT: Novi skok zaraza u Srbiji