in

SEVERINA U DRUŠTVU ZGODNOG FRAJERA! Hvali ga na sav glas, a od Igora ni traga!

Slatka-Tajna.Eu

IGOR KOJIĆ zapratio je još jedan profil na Instagramu pa sad uz Severinu prati još dvije stranice. Igorov follow posljednja je dobila stranica naziva Poruke svetih otaca.

Uz Severinu i, po novom, Poruke svetih otaca, Igor odnedavno prati i Biser Metohije koji je stvoren, kako se navodi, s ciljem upoznavanja Instagram publike s Velikom Hočom i ostalim naseljima na Kosovu i Metohiji.

A dok se Igor bavi religioznim Instagram profilima, Severina na svom profilu objavljuje fotografije sa zgodnim suradnicima.

“Znate one pjesme Italiana, Grad bez ljudi, Uno momento, Brad Pitt … i ostale…To je skladao ovaj ozbiljan profesor klavira, kojeg možete sresti samo po beogradskim knjižnicama i popodnevnoj šetnji Kalemegdanom… Dragi @filip_fmplay, rijetko se sreću takvi talenti i takvi ljudi. Sretan rođendan, dragi moj, i moje saučešće tvojim tridesetima”, napisala je u svojoj posljednjoj objavi posvećenoj glazbeniku Filipu Miletiću koji s njom radi i na novom albumu koji je najavila nedavno.

 

O problemima u braku Severine i Igora Kojića priča se već mjesecima. Severina je mjesec dana na početku pandemije provela u obiteljskoj kući Kojića, a nakon toga se vratila u Hrvatsku, dok je Igor ostao u Srbiji. Otada supružnici nisu viđeni zajedno u javnosti.

Srpski mediji pokušali su saznati što se događa te su se uputili na adresu Kojića u Beogradu. U trenutku dok su novinari razgovarali sa susjedima iz kuće je izašao Severinin svekar Keba, koji je krenuo sa psom u šetnju.

Iako na prvu nije htio komentirati odnos Igora i Severine, ipak je popustio pred pritiskom novinara. “Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali, što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade”, rekao je nevoljko.

(Express/index)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Ove namirnice su najmoćniji čuvari vašeg organizma

Vjerenica izbrisala sve zajedničke fotografije sa Darkom Lazićem