in

MILENU PLAVŠIĆ GODINAMA PRATE TRAGEDIJE: Kamion joj pregazio brata, bratić joj ubijen, izgubila blizance, potom i muža

Slatka-Tajna.Eu

Banjalučanka po rođenju Milena Plavšić 80-tih godina je važila za jednu od popularnijih pjevačica. Bila je i među atraktivnijim pjevačicama jer su njen dekolte i poprsje skretali pažnju u to doba.

No, niko nije ni pomišljao da je ona jedna od najtužnijih estradnih predstavnica. Cijeli život pratila je tuga i nenadane tragedije. U saobraćajnom udesu ‘89 joj je stradao sestrić, kamion je pregazio brata, 15-godišnjeg bratića ubio je dječak iz nehata. Od tuge nedugo zatim umrli su joj majka i otac.

Iz perioda u period pratio ju je težak životni put te se ona otimala i prkosila pjesmom. Nije nepoznanica užim estradnim krugovima kolika je bila ljubav Šabana Šaulića, njegova velika ljubav iz mladosti, pa su snimili čak i duet. Bila je tužna kad je otišao žaleći ga kao kolegu. Bila je već udata i izgubila je blizance.

Ostala je sama sa suprugom i onda prsitiže nova tuga. Suprug joj je bio u teškom stanju u bolnici u kojem je ležao i njen nedavno preminuli kolega Bora Drljača. Pogođena je odlaskom kolege, ali srce i duša su joj tužni jer je gledala voljenu osobu kako je napušta. A onda ponovo tragedija, ponovo je Milena Plavšić skrhana i to sada zbog odlaska svog supruga Duška Kneževića. Dok je lomila ruke gledala je u nebo govoreći zašto baš ona da ispašta i preživljava sve tuge i boli ovog svijeta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Psihologinja: Oni koji ne vjeruju, neka se zamisle u koži oboljelog u bolnici

Aca Lukas otkrio koju ženu je najviše volio i zašto je napustio Grand