in

LJUPKA STEVIĆ NAKON LJUBAVNOG BRODOLOMA: Samo mi je žao što Dragišu nisam udarila jače

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Ljupka Stević je prekinula deset godina dugu vezu sa Dragišom Simićem uz puno buke. Objavila je sve na društvenim mrežama kako lomi automobile policijskom generalu, a od tada je tema broj jedan. Ona je partnera uhvatila u prevari, a onda ga je čak i udarila.

“Kukavica bio heroj moj”

Pjevačica je snimila novu pjemsu „Ne stidim se“, a ona objašnjava kako se osjeća nakon skandala o kojem mediji bruje.

Kako se osjećaš nakon ljubavnog brodoloma?

-Jako je malo vremena prošlo da bih mogla da kažem kako se osjećam. Svakodnevno sam u krugu novinara pa emocije držim po strani koliko je to moguće.

Da li si sve objasnila u novoj pjesmi?

-Ne može u tri minuta stati čitavih deset godina ali suština je otpjevana. Dovoljno je kada sam rekla “kukavica bio heroj moj” i mnogim ženama je jasno o čemu se radi.

Koliko je ona autobiografska, jer su odmah počeli analizrati tekst?

-Bane Opačić je radio namjenski pjesmu za mene i apsolutno je autobiografska. U spotu ima elemenata koji se poklapaju sa mojim životom. Jastuk ispod spavaćice ne simbolizuje samo želju koju sam imala za potomstvom već sam to ponekad radila kada ostanem sama u stanu. Vjenčanicu sam obukla zato što je nikada prije nisam oblačila i želja mi je bila da prvi put vjenčanicu obučem kada se budem spremala za svoje vjenčanje.

Da li bi ponovila cijeli skandal?

-Ovo nije za mene bio skandal već lom moga života i nisam razmišljala o tome da sam javna ličnost i da ću sebi naškoditi na bilo koji način. Kada vam se svijet ruši ne razmišljate o posljedicama. Nisam skandal majstor i nikada nisam pribjegavala tome ali eto desilo se. Ponovila bih sve isto zato sto je zaslužio to.

Koja je najvažnija lekcija koju si naučila?

-Iz ovog ugla posmatranja shvatila sam da nikada ni jedna djevojka ne treba ulaziti u vezu sa zauzetim muškarcem. Shvatila sam da smo sami sebi najveći prijatelj i neprijatelj u isto vrijeme. Shvatila sam da moramo sebe staviti na prvo mjesto ma koliko ljubavi u sebi imali.

Kako komnetarišeš priče da je ovo sve što se desilo marketing i da si u dogovoru sa Dragišom o čemu su mediji pisali?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Mediji prave veću halabuku oko svakog događaja koji je jako čitan tako da je došlo na red da puste tekst gdje je ovo samo marketing. Ljudi nisu glupi i ovo je nešto što bi samo bolestan um mogao da iscenira a nakon toga i odglumi!

Izbezumljeno lice i emotivni slom

Jesi li zažalila što si sve uradila javno i uz puno buke?

-Žao mi je svega ali bih opet isto postupila, možda da sam imala prilike malo jače da ga udarim – tu najviše žalim. Sve je ovo produkt njegovog laganja i manipulisanja mene. Takođe, žao mi je što će svi snimci ostati na Jutjubu, svaka moja izjava, moje izbezumljeno lice i emotivni slom koji će sutra dan gledati i moja djeca. A što se buke tiče, pokušala sam da budem tiha dok lomim sve pred sobom. Šalim se!

Kakvi su planovi oko promocije pjesme?

-Nemam planova. Pjesma je na mom kanalu i ko hoće da je posluša otići će ko neće i to je u redu. Svakako u ovom turbolentnom vremenu gdje smo mi pjevači najviše na udaru i ne možemo nikakve planove da pravimo, mogu samo da se prepustim i čekam neka bolja vremena.

Pojavila se vijest da si postala tražena u inostranstvu i da svi žele tvoj nastup. Da li je tačno?

-Tačno je da zovu za gostovanja ali zbog situacije sa virusom se i otkazuju nastupi. Mislim da ćemo tek na proljeće moći da odahnemo i krenemo da radimo.

Lukasa ne bih odbila

Pojavila se vijest da nakon skandala snimaš duet sa Lukasom.Da li će doći do toga?

-Nije tačno da radimo duet ali ako se pojavi dobra pjesma neću sigurno odbiti saradnju sa tako velikom zvijezdom.

Razgovarala: N.N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Državni službenik, sezona 2, šesta epizoda: Odnosi Lazara i Službe! – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Slađana Golić predsjednica žirija 20. Izbora najboljeg sportiste BiH