in

Završena obuka za 15 operatera na CNC mašinama za obradu metala

Slatka-Tajna.Eu
mechanical technician operative of cnc milling cutting machine center at tool workshop

Polaganjem teoretskog i praktičnog dijela ispita za kandidate koji učestvuju u obuci za operatera na CNC mašinama za obradu metala, završena je obuka 15 polaznika u okviru pojekta „Stručno osposobljavanje, usavršavanje i zapošljavanje operatera na CNC mašinama za obardu metala“ u istočnoj Hercegovini.

Nastavni proces trajao je od sedmog do desetog mjeseca ove godine, sa visokim stepenom bezbjednosti svih učesnika, što je i bio prioritet, pri čemu su održani svi časovi planirani Programom osposobljavanja.

Edukativni centar Privredne komore Republike Srpske je u decembru 2019. godine potpisao Sporazum o partnerstvu sa svim učesnicima u projektu „Obuka CNC operatera“, a koji provodi Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Grada Trebinje.

Tokom juna 2020. godine, realizovane su sve aktivnosti na pripemi realizacije obuke za CNC operatere. U vezi sa tim urađen je i prezentovan Plan realizacije programa osposobljavanja za operatere na CNC mašinama za obradu metala, u prostorijama Grada Trebinje. Predstavnici Edukativnog centra Privredne komore RS, potpisali su i sve ugovore o početku nastavnog procesa (sa kandidatima, nastavnicima i saradnicima, Fakultetom za proizvodnju i menadžment, IAT Trebinje, Agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća Grada Trebinje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Slađana Golić predsjednica žirija jubilarnog 20. Izbora najboljeg sportiste BiH

Od početka godine u Trebinju 18 novih slučajeva karcinoma dojke