in

DODIK ISPUNIO OBEĆANJE: S neba na stranački skup… (VIDEO)

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2020/10/res_1603643940_ispunio-obecanje-helikopterom-na-stranacki-skup.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2020/10/res_1603643940_ispunio-obecanje-helikopterom-na-stranacki-skup.jpg”,”caption”:””,”bg”:”a8b3c0″}]

Dodik je, kao i u julu ove godine, sletio na pomoćni teren stadiona „Radolinka“. Tada je u Teslić stigao sa potpredsjednicom SNSD-a Željkom Cvijanović i članom Izvršnog komiteta SNSD-a Zoranom Tegeltijom.

alt

Dodik je danas sa članovima Opštinskog odbora SNSD-a u Tesliću održao predizborni skup u mjestu Đulić, u naselju Kruškovice, a nakon toga je posjetio i lokalnu fabriku antena. Članovi teslićkog odbora i sipmatizeri SNSD-a okupili su se danas na gradskom trgu u Tesliću na kojem čekaju Dodikov dolazak.

alt

Na posebnoj sjednici Narodne skupštine RS, koja je održana 7. septembra ove godine, Dodik je, odgovarajući predsjedniku SDS-a Mirku Šaroviću na optužbe o korišćenju javnih resursa u stranačke svrhe, rekao da će i dalje letjeti helikopterom.

alt

„Ja ću i dalje da idem helikopterom. Naći ću način. Zakažem načelnika opštine, a poslije odem na miting. Smatram da imam pravo na to“, poručio je tada Dodik.

mojteslić.info

loading…


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Crna Gora prekinula pripreme, vaterpolista pozitivan

VELIKI NOVITET KINEZA: Autobusi na vodikov pogon uključeni u javni linijski prijevoz