in

BRENA OTVORENO O KORONAVIRUSU: Pjevačicina teorija zavjere

Slatka-Tajna.Eu

Mjesece su provodili na skupocjenoj jahti, a tek nedavno je došla u Srbiju kako bi proslavila svoj rođendan. Ni pjevačica očigledno nije ostala imuna na razne teorije zavjere povodom korone, te je iznijela svoje mišljenje o ovom globalnom zdravstvenom problemu:

– Ova godina je ključna ne samo za mene nego i za cijeli svijet jer smo se suočili sa pandemijom koju je Bil Gejts još prije četiri godine najavljivao, i tada je pričao da svijet nije spreman za to. I to nam se i desilo, koronavirus nas je sve bacio na koljena. Zaustavila se ekonomija i svjetska mašinerija. I danas ovaj virus odnosi velike žrtve. To je veliki šok za nas i za svijet, ali balkanski narodi i Evropa do sada su preživljavali razne ratove i zarazne bolesti, sve do današnjih vrsta gripova. Mislim da će se i za četiri-pet godina pojaviti neki novi virus. Svi smo mislili da sami krojimo sudbinu, ali nije tako. Postoji neko moćniji od pojedinaca, ko nam kroji živote, neko to zove kosmičkom silom, Bogom ili nekom energijom. Ja mislim da postoje ljudi koji kroje sudbinu čitave planete – objasnila je Brena i izrazila žaljenje zbog načina na koji se aktuelna situacija u svijetu odražava na mlade.

–Tek ćemo saznati šta se sve dešavalo… Žao mi je novih generacija koje neće imati normalno djetinjstvo, već će biti lišeni igre na vazduhu i druženja. Žao mi je što su mladi navučeni na tehnologiju, niko ne ispušta mobilni iz ruke. Misle da imaju cijeli svijet na dlanu a nemaju osnovno, prisno druženje niti osjećaj za ljude, razne situacije oko sebe – zaključila je Brena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Story)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Šta pokazuje kako zaista izgledamo, ogledalo ili fotografija?

NEKAD I SAD: Pogledajte koliko su operacije izmijenile Nevena Ciganovića